Freeganizm polega na jedzeniu produktów znajdowanych w śmieciach lub leżących na ziemi. Poniżej zbieranie jedzienia z ziemi
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
phrontch napisał/a:
Freeganizm polega na jedzeniu produktów znajdowanych w śmieciach
w polsce mam innych joginów.. ci to praktykują oszczędzanie cennej wody na rzecz darmowej jazdy autobusami...
Ja tam szanuję...
Oni pójdą do lasu po jedzenie i opał i przeżyją.
A pizdy w mieście jak prąd wyłączą to płacz, a jak wyłączą Internet to tragedia.
A pizdy w mieście jak prąd wyłączą to płacz, a jak wyłączą Internet to tragedia.
No ale jakie tłuste te węgorze.
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
I to się nazywa Miszczu. Nie to co na jakiś Indyjskich targach gdzie Kobry są pozbawione zębów jadowych... Tu jeden błąd i jak u sapera a nawet dużo gorzej.
O chuj ci chodzi? To są węgorze.
nie, to są pytony krótkoogonowe
Trzeba przyznać że ma facet jaja
Cytat:
Ja tam szanuję...
Biedny wieśniak - DETECTED !
Posłuchaj - to że masz tak przejebane w domu że musisz zbierać runo leśne i opał żeby przeżyć - to nie jest nic wielkiego.
Przestań tłumaczyć swoją 19 wieczną sytuację na wsi tym że "to jest zajebiste" Bo nie jest.
Biedny wieśniak - DETECTED !
Posłuchaj - to że masz tak przej***ne w domu że musisz zbierać runo leśne i opał żeby przeżyć - to nie jest nic wielkiego.
Przestań tłumaczyć swoją 19 wieczną sytuację na wsi tym że "to jest zajebiste" Bo nie jest.
Pizde z miasta zabolało że ktoś prawdę napisał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów