Starsza czesc widowni bedzie wiedziala o co chodzi, gimbazy nie bylo jeszcze wtedy na swiecie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Pierwsze skojarzenie (poza filmem) - Celebrity Deathmatch.
Chujowo otagowane.
lee hardcastle
Chujowo otagowane.
głowna dzis jest Twoja!
głowna dzis jest Twoja!
"Wiesz, gdyby pieniądze nie miały znaczenia, gdyby nie było pieniędzy i gdyby wszystko zależało od naszej postawy moralnej, naszego zachowania i postępowania z ludźmi, bylibyśmy milionerami. Bylibyśmy bogaci."
Tak było. Tylko renifera nie pamietam
Nie zapominaj że gimby mogły widzieć wersję z 2011r
Jaka kurwa wersja z 2011r. ?! Przeciez film z 2011 to zaden kurwa remake, tylko prequel do chuja pana!!! Szlak mnie trafia jak czytam wypociny preudo znawcUFF.
Jeszcze raz dla miej ogarnietych, w wersji z 2011 wyjasniono w koncu, co stalo sie z Norwegami na samym poczatku, zanim rozpoczela sie akcja pokazana w "Coś" z 1982 roku .
Więc się nie przypierdalaj, tylko scrolluj dalej - a jak nie, to wykaż się odrobiną wysiłku i wrzuć na google tagi...
muhadzaraj napisał/a:
ja pier dole , po co wrzucać takie wstawki skoro większa część widzów nie rozumie ? , proszę o wytłumaczenie , natychmiast
Ostrzeżenie było:
horizn napisał/a:
Starsza czesc widowni bedzie wiedziala o co chodzi, gimbazy nie bylo jeszcze wtedy na swiecie...
Więc się nie przypierdalaj, tylko scrolluj dalej - a jak nie, to wykaż się odrobiną wysiłku i wrzuć na google tagi...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów