Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chodziło raczej zdrowie ogółu Polaków wynikające ze zmian pocovidowych, gdzie według niej pełne spektrum dopiero zobaczymy. No i amerykanizację naszej opieki zdrowotnej oraz brak lekarzy. Do tego bardzo dziwna według niej polityka kształcenia specjalistów.
Bo brakuje ich, prawda? Są miejsca żeby to robić, jest kasa, jest komu ich kształcić. A limit na specjalizacje to było kilkanaście (o ile dobrze pamiętam) miejsc w Polsce na okulistykę w zeszłym roku.
Czy to dotyczy ogółu czy tylko wyszczepionych idiotów?
Czy to dotyczy ogółu czy tylko wyszczepionych idiotów?
Zrozumiałem, że ogółu osób, które przeszły 3 razy covida i miały zrobiona tomografię.
Nie rozumiem tego golenia głowy bo ktoś ma raka. Dobrze że to pomaga. Może jej przejdzie ;d[
Dopóki nie było internetu tylko rodzina wiedziała żeś debil
Chodziło raczej zdrowie ogółu Polaków wynikające ze zmian pocovidowych, gdzie według niej pełne spektrum dopiero zobaczymy. No i amerykanizację naszej opieki zdrowotnej oraz brak lekarzy. Do tego bardzo dziwna według niej polityka kształcenia specjalistów.
Bo brakuje ich, prawda? Są miejsca żeby to robić, jest kasa, jest komu ich kształcić. A limit na specjalizacje to było kilkanaście (o ile dobrze pamiętam) miejsc w Polsce na okulistykę w zeszłym roku.
Weź ty już sobie daruj te szurskie pierdolenie. Takie straszenie to może by przeszło 2 lata temu, gdy przypisywali dla tej grypy jakieś magiczne właściwości.
Przeziębienie, jak każde inne, a przez was kurwa mało świat nie upadł.
Nie rozumiem tego golenia głowy bo ktoś ma raka. Dobrze że to pomaga. Może jej przejdzie ;d
No kurwa debil...
Weź ty już sobie daruj te szurskie pierdolenie. Takie straszenie to może by przeszło 2 lata temu, gdy przypisywali dla tej grypy jakieś magiczne właściwości.
Przeziębienie, jak każde inne, a przez was kurwa mało świat nie upadł.
Rozumiem, że Tobie dawniej jacyś znajomi na grypę umierali. Bo mnie 2 osoby z dość bliskiego i 5 z nieco dalszego otoczenia poszło na to przeziębienie do piachu. W związku z czym jednak pozostanę szurem wierzącym w covida i jego magiczne wlasciwosci.
BTW masz więcej niż 20 lat? To jest mniej więcej taki wiek, gdzie człowiek jest strasznie mądry, w zasadzie niemal tak mądry jak Ty
Rozumiem, że Tobie dawniej jacyś znajomi na grypę umierali. Bo mnie 2 osoby z dość bliskiego i 5 z nieco dalszego otoczenia poszło na to przeziębienie do piachu. W związku z czym jednak pozostanę szurem wierzącym w covida i jego magiczne wlasciwosci.
BTW masz więcej niż 20 lat? To jest mniej więcej taki wiek, gdzie człowiek jest strasznie mądry, w zasadzie niemal tak mądry jak Ty
No, zmarły w moim otoczeniu 3 osoby na grypę - w tym mój dawny nauczyciel, w wieku 43 lat. Na Covid? Nikt! Więc twoje pierdolenie, że ktoś ci tam umarł, jest chuja warte - dowód anegdotyczny tak jak mój.
Oszukali ludzi, a tacy idioci jak ty dalej się boją
Widocznie mam ponad 20 lat i jestem mądry, a na pewno mądrzejszy od ciebie
Idź po 43 dawkę szczepionki i bądź covidiotą gdzie indziej.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów