Hejt czas start.
Dałbym piwo, ale jestem idiotą, który nie zna podstaw angielskiego, więc nie kumam o co chodzi.
Hejt czas start.
Jaki hejt, nigdy nie jest za późno na naukę
Dałbym piwo, ale jestem idiotą, który nie zna podstaw angielskiego, więc nie kumam o co chodzi.
Hejt czas start.
łączę się w niewiedzy
Misiek mam akurat wolne dwie minuty wiec wytlumacze. Typ pyta laski czy koles moze sie kolegowac z laskami a one za "tak hell yes jasne pewnie łał ja totalnie w to wierze" co jest wg mnie jest nie szczere i podszyte checia wycisniecia ze """znajomosci z chlopakiem""" jak najwiecej. Suki. A jak spytal typa czy koles moze sie kuplaowac z typiara to gosciu odpowiada ze jak " hell no w chuj nie po co koles mialby sie kolegowac z dziewczynami" co jest wg mnie w chuj szczere bo jak relacja damsko meska to wbijasz farmazon a pozniej reka na szuflade i jebanie az milo i nie trzeba sie przy tym kolegowac.
Tak szczerze to całkiem po chuju wytłumaczyłeś, jak jakiś analfabeta
w miare wytłumaczył ale nie kumam tego tekstu o szufladzie-to cipka u Ciebie tak sie nazywa?
Ludzie/spermiarze z pracy takiej nomenklatury uzywaja natomiast swoja kobiete to ja szanuje
Ludzie/spermiarze z pracy takiej nomenklatury uzywaja natomiast swoja kobiete to ja szanuje
Ja twoja też. I ciebie. Ostatnio nawet obrałem ziemniaki jak wychodziłem, żebyś miał jak wrócisz z tyry.
Powinien ich zapytać czy ich chłopak morze się przyjaźnić z jakąś dziewczyną
Może morze.
Tak szczerze to całkiem po chuju wytłumaczyłeś, jak jakiś analfabeta
Dawaj na solo. Znaczy sie zapodaj jak Ty to widzisz
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów