gozdek napisał/a:
ja widzę wszędzie na mostach, na tunelach w mojej firmie na każdej maszynie jest naklejka współfinansowane (70%) przez Unię, więc nie pierdol dzieciaczku..
gordonviet napisał/a:
Ja wiem, że u ciebie na wsi na sztachecie od płotu takiej informacji nie będzie. Ale pojedź do pierwszego większego miasta to kurwa zobaczysz jednak te fundusze unijne. Pajacu.
widzę kurwa te naklejki codziennie. na świeżo wyremontowanych rozpadających się mostach, na dopiero co wyremontowanych a już dziurawych drogach i na milionie wkurwiających progów zwalniających, na wypasionych biurach w urzędach gdzie ostro nakurwiają w pasjansa za nasze pieniądze i na sprzęcie w firmie który leży na nic jest nie potrzebny ale po jakimś czasie się sprzeda i będzie hajs
aaa, zapomniałbym, naklejki są też na plakatach i wszystkich innych skurwiałych pedalskich akcjach promujących niby tolerancję, walkę z homofobią, zasraną lewicę i akcję homopenetrację...
nie zesrajcie się z tą kasą z unii, nie zapomnijcie że Polska też tam wpłaca w chuj kasy i nie zdziwiłbym się gdyby w pewnym momencie więcej wpłacała niż miałaby z tego korzyści (a niedługo to nastąpi...)