Darmowe przedstawienie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Darmowe przedstawienie
Chyba musiały nieźle wkurzać tam zebranych, innych ludzi, skora tak się cieszą jak małolaty dostały gazem, ale kopniak był zacny.
ile julek potrzeba do poskoczenia policjantowi nie wiem ale na pewno więcej niż 2
Radbug napisał/a:
Co ona kurwa terminator jest?
Dwa razy dostała gazem po oczach i nic?
gaz pieprzowy dziala z opoznieniem. a dolicz jeszcze adrenaline i dopiero po 15 minutach moze zazcac cie piec w ryj i oczy. temu nei jest to skuteczny srodek ochronny przed napadem.
Co on? Pianką montażową im się spuścił we włosy?
Ta czarna jak automatycznie stała, jakby to była wyćwiczona choreografia
purunkpustunkpurumkpunk napisał/a:
Co on? Pianką montażową im się spuścił we włosy?
pianką do golenia, bie dograli jak jej goli głowę a może i ...... nieważne
Bzdura. Jak kupujesz chuj wie co chuj wie gdzie to tak.
Polecam Fox labs 5.3. Nie ma chuja we wsi. Poskłada każdego.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów