Służba nie drużba.
Służba nie drużba.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Akurat szkoda, że to nagranie wyciekło, bo pewnie policjant już w pierdlu i będzie musiał szukać nowej roboty + kasę dla małpy na odszkodowanie. Wiem, że miłe dla oka, ale jednak.
A co do policmajstra to szacun, nie dość, że negroida skapiszonował, to jeszcze IQ ma niezłe, bo przed akcją założył rękawiczki, żeby jakiegoś syfa nie złapać od brudasa. Widać, że oddany funkcjonariusz z doświadczeniem.
Przed sądem powiedzą, że koleś groził policjantowi wyciągnięciem ukrytego noża, koledzy policjanci powiedzą, że słyszeli te groźby i policjantowi puściły nerwy bo poczuł się zagrożony. W odwecie grupa wsparcia ciemnego kolegi rozpierdoli KFC czy McDonald's, potem będą się tłuc między sobą i za tydzień nikt już nie będzie pamiętał sprawy.
Przed sądem powiedzą, że koleś groził policjantowi wyciągnięciem ukrytego noża, koledzy policjanci powiedzą, że słyszeli te groźby i policjantowi puściły nerwy bo poczuł się zagrożony. W odwecie grupa wsparcia ciemnego kolegi rozpierdoli KFC czy McDonald's, potem będą się tłuc między sobą i za tydzień nikt już nie będzie pamiętał sprawy.
Po pierwsze. Sądzisz że oni go nie przewiskali zanim mu obrączki ściągnęli?
Po drugie. Może mu nawet grozić że mu rodzinę wyrżnie i psa wyrucha, to i tak nie dało to prawa psu żeby go zaatakował.
Poza tym.
Kiedyś, nie wiem czy to prawda, słyszałem o typie, który w pewnej europejskiej stolicy jeździł sobie po polskich dyskotekach i delikatnie prowokował rodaków. A jak już dostał po ryju to psiarnia, obdukcja i z tego co słyszałem 2-3 koła odszkodowania.
Mi to właśnie wygląda na taką akcję. Czarnemu nie chce się robić ani też ryzykować życiem dla gangu, to sobie zwiedza posterunki żeby prowokować psów i po ryju dostać.
Cóż.... Ma czarny łeb do interesów....
Akurat szkoda, że to nagranie wyciekło, bo pewnie policjant już w pierdlu i będzie musiał szukać nowej roboty + kasę dla małpy na odszkodowanie. Wiem, że miłe dla oka, ale jednak.
A co do policmajstra to szacun, nie dość, że negroida skapiszonował, to jeszcze IQ ma niezłe, bo przed akcją założył rękawiczki, żeby jakiegoś syfa nie złapać od brudasa. Widać, że oddany funkcjonariusz z doświadczeniem.
Nie tak całkiem do końca, wystarczy że nabluzgał gliniarzowi albo go nazwał matkojebcą i w mordę dostał. Jak sędzia będzie człowiek a nie małpa to najwyżej z roboty wyleci. bo nie zachował zimnej krwi. Znając poczynania czarnych i ich wrzaskliwy tryb porozumiewania się plus IQ<75 wychodzi spore prawdopodobieństwo, że gliniarz będzie miał upomnienie... Zależy w jakim to stanie było.
Dziś dał się sprowokować małpie, a za 2 dni da się sprowokować jakiemuś dzieciakowi...
W sumie nie wiem jak działa tam prawo, ale w Polsce w życiu byś za takie coś nie trafił do paki. Max zawiasy a i tak pewnie by się obyło bez tego jeśli chłop by miał dobrą wymówkę, ze został sprowokowany i jakby był powiedzmy w zawodzie policjanta kilkanaście lat bez żadnej nagany. Niewykluczone, że nawet z roboty nie został wyjebany
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów