Służba nie drużba.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Służba nie drużba.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I pyk wyjebał małpę do klatki i można iść po robocie na piwo
Ciekawe co odjebał że na dołek go wzięli i co powiedział że wkurwił mundurowego do reszty.
Jak zwykle brak opisu ;/
Ciekawe co odjebał że na dołek go wzięli i co powiedział że wkurwił mundurowego do reszty.
Jak zwykle brak opisu ;/
Quassar napisał/a:
I pyk wyjebał małpę do klatki i można iść po robocie na piwo
Jak zwykle brak opisu ;/[/quote
Za głośno oddychała małpa.
Łapę do kieszeni wsadził. U nas na dołku PL to zawsze skuci kto ma wiedzieć ten wie
Należało mu się z urzędu
Przecież to widać że oni tak na żarty tylko sobie robią zgrywusy
Elegancko wyjaśniony czarnuch. Małpie trzeba co jakiś czas przypominać, kto jest jej panem. Premia dla funkcjonariusza.
Kurwa, 50cio kilogramowy ciptolomeusz. Ładnie go zawinął. Szkoda, że już nie będzie policjantem.
Akurat szkoda, że to nagranie wyciekło, bo pewnie policjant już w pierdlu i będzie musiał szukać nowej roboty + kasę dla małpy na odszkodowanie. Wiem, że miłe dla oka, ale jednak.
A co do policmajstra to szacun, nie dość, że negroida skapiszonował, to jeszcze IQ ma niezłe, bo przed akcją założył rękawiczki, żeby jakiegoś syfa nie złapać od brudasa. Widać, że oddany funkcjonariusz z doświadczeniem.
A co do policmajstra to szacun, nie dość, że negroida skapiszonował, to jeszcze IQ ma niezłe, bo przed akcją założył rękawiczki, żeby jakiegoś syfa nie złapać od brudasa. Widać, że oddany funkcjonariusz z doświadczeniem.
Quassar napisał/a:
Ciekawe co odjebał
Nie masz oczu?
Na podłodze są wyraźnie wzorce - jak ma stać czarny, a jak biały.
No to ten czarny udawał białego... (od 4 sekundy)
Bambrych napisał/a:
50cio kilogramowy
Co to jest pięćdziesiątCIO?
To jakiś język CIOt?
;>>>
Po polsku pisze się inaczej.
Pięknie go poskładali
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów