Nawet swoją matkę wkurwił idiota
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Art. 17.2. Kierujący pojazdem, włączając się do ruchu, jest obowiązany zachować szczególną ostrożność oraz ustąpić pierwszeństwa innemu pojazdowi lub uczestnikowi ruchu.
Nie wiadomo co się działo z tyłu, znając te święte krowy z dużych mobilów mogło być różnie. Piwka nie ma.
Nie wiadomo co się działo z tyłu, znając te święte krowy z dużych mobilów mogło być różnie. Piwka nie ma.
up
Zakładam, że ten duży to autobus, a ten w terenie zabudowanym przy wyjeździe z zatoki zawsze ma pierwszeństwo. Świński ryj zaś za dużo filmów z Rosji się naoglądał.
Zakładam, że ten duży to autobus, a ten w terenie zabudowanym przy wyjeździe z zatoki zawsze ma pierwszeństwo. Świński ryj zaś za dużo filmów z Rosji się naoglądał.
Nie wiadomo owszem ale reakcje ludzi na pewne sytuacje wydają się przesadzone, przecież nawet ta babcia nie wytrzymuje psychicznie z tym pojebem a on se ją zostawił kurwa i pojechał, poza tym stwarza niebezpieczeństwo na drodze swoim idiotycznym zachowaniem.
dobrze matka zrobiła, też bym z takim popierdolcem nie jeździł
saves napisał/a:
up
Pierwszeństwa nie ma.
Art. 18. 1. Kierujący pojazdem, zbliżając się do oznaczonego przystanku autobusowego (trolejbusowego) na obszarze zabudowanym, jest obowiązany zmniejszyć prędkość, a w razie potrzeby zatrzymać się, aby umożliwić kierującemu autobusem (trolejbusem) włączenie się do ruchu, jeżeli kierujący takim pojazdem sygnalizuje kierunkowskazem zamiar zmiany pasa ruchu lub wjechania z zatoki na jezdnię.
2. Kierujący autobusem (trolejbusem), o którym mowa w ust. 1, może wjechać na sąsiedni pas ruchu lub na jezdnię dopiero po upewnieniu się, że nie spowoduje to zagrożenia bezpieczeństwa ruchu drogowego.
No cóż. Kretynów nie brakuje. Ostatnio gość sapał do mnie że za wolno jadę zestawem i blokuje ruch. Jechałem 40km/h na 50 bo szukałem wjazdu na firmę. Według niektórych jadąc przed nimi nie masz prawa nawet czegoś szukać itp. Bo łaskawy Pan ze swińskim ryjem spieszy się do chaty z obozu pracy.
saves napisał/a:
up
autobus, a ten w terenie zabudowanym przy wyjeździe z zatoki zawsze ma pierwszeństwo.
Co ma autobus???? O kurwa idiotów nie sieją. Mam nadzieje, że nie masz prawa do jazdy, jeżeli masz oddaj natychmiast
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów