18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Bodomir 2012-10-27, 3:05 12
Przykłady wykorzystania wyrazów są zaje*iste
Zgłoś
~................e 2012-10-27, 5:07 1
Spoko typek, miło go się ogląda i nie napierdala wazeliniarstwem.. spoko
Zgłoś
Ranger 2012-10-27, 5:38 1
Przykłady mnie po prostu rozjebały...
Zgłoś
Takeya 2012-10-27, 5:47 18
Mnie tam wkurwia jego głos jak się zmienia gdy mówi po polsku, brzmi strasznie cipowato. W ogóle nie widzę raczej nic interesującego w jego gadaniu i mnie jakoś irytuje, wolę już widzieć jak wpierdala na czas żarcie.
Zgłoś
salmonellas 2012-10-27, 6:15
czekam na Kanadyjski, po Polsku. bo to dalej Amerykanski.

Nie przejmuj się tym, że OBCY nigdy cię nie słuchają;
Bądź czujny, bo ciągle cię obserwują
Zgłoś
KamykHC 2012-10-27, 6:50
użycie wyrazu "wiśnie" i "banan" w zdaniu mnie rozjebało

Retaliate and devastate
Zgłoś
stefan0987 2012-10-27, 7:08 6
co to jest kantalupa?
Zgłoś
capoeiramen 2012-10-27, 7:27 2
Ucieszone cycki rozjebały system:D
Zgłoś
barti666 2012-10-27, 8:20 5
Bananan 0:58 niszczy!
Zgłoś
Devill11 2012-10-27, 8:59
Ja nie widziałem co to kantalupa
Zgłoś
Godelo23 2012-10-27, 10:10 1
"Wiśnie są tylko dobre jak możesz te pestki wypluć na jakieś kurwy" Rozjebał mnie tekst
Zgłoś
ATOMOWYANDRZEJ 2012-10-27, 10:12
Lubie kolesia ,ale powiedzcie w co w tym filmiku jest smiesznego ?
Zgłoś
sherman 2012-10-27, 10:25 35
Wczoraj był o nim dokument w tv. Typ obecnie jest mistrzem w jedzeniu na czas i gwiazdą youtube a jeszcze 6-7lat temu leczył się w szpitalu z anoreksji, przez która prawie umarł (jadł ponoć 300kcal/dzień). Jego rodzice są Polakami i z tego co słyszałem raczej ciężko idzie im mówienie po angielsku, ale to nieistotne. Matka ma stwardnienie rozsiane i powoli zamienia się w warzywo, wiec ogolnie w domu maja niewesolo, ale i tak potrafia znajeźć w tym wszystkim pozytywy i to sie ceni. Dobry koleś i piwo leci!

Btw jego starzy muszą pękać z dumy oglądając ten filmik :DDDD
Zgłoś
Pleso93 2012-10-27, 10:44
Co on pierdoli?
Jebany narcyz
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów