📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Spoko typek, miło go się ogląda i nie napierdala wazeliniarstwem.. spoko
Mnie tam wkurwia jego głos jak się zmienia gdy mówi po polsku, brzmi strasznie cipowato. W ogóle nie widzę raczej nic interesującego w jego gadaniu i mnie jakoś irytuje, wolę już widzieć jak wpierdala na czas żarcie.
czekam na Kanadyjski, po Polsku. bo to dalej Amerykanski.
Bądź czujny, bo ciągle cię obserwują
Retaliate and devastate
co to jest kantalupa?
Ucieszone cycki rozjebały system:D
"Wiśnie są tylko dobre jak możesz te pestki wypluć na jakieś kurwy" Rozjebał mnie tekst
Lubie kolesia ,ale powiedzcie w co w tym filmiku jest smiesznego ?
Wczoraj był o nim dokument w tv. Typ obecnie jest mistrzem w jedzeniu na czas i gwiazdą youtube a jeszcze 6-7lat temu leczył się w szpitalu z anoreksji, przez która prawie umarł (jadł ponoć 300kcal/dzień). Jego rodzice są Polakami i z tego co słyszałem raczej ciężko idzie im mówienie po angielsku, ale to nieistotne. Matka ma stwardnienie rozsiane i powoli zamienia się w warzywo, wiec ogolnie w domu maja niewesolo, ale i tak potrafia znajeźć w tym wszystkim pozytywy i to sie ceni. Dobry koleś i piwo leci!
Btw jego starzy muszą pękać z dumy oglądając ten filmik :DDDD
Btw jego starzy muszą pękać z dumy oglądając ten filmik :DDDD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów