Gdzieś w murzynowie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Gdzieś w murzynowie
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sztylowa gałka zmiany biegów made in hebanostan.
Świat próbuje stworzyć latające samochody w chinach już są takie taksówki , a oni dopiero mechanike poznają ... ja pierdole
Asuritta napisał/a:
Świat próbuje stworzyć latające samochody w chinach już są takie taksówki , a oni dopiero mechanike poznają ... ja pierdole
Polski za 6 pokoleń powinno już nie byc, przez niż demograficzny, a oni może nawet na kozach, ale pewnie pojadą dalej
bdzz napisał/a:
Polski za 6 pokoleń powinno już nie byc, przez niż demograficzny, a oni może nawet na kozach, ale pewnie pojadą dalej
Wiesz co? Ratuj Polskę przed niżem demograficznym i idź się pierdol.
sothis napisał/a:
Wiesz co? Ratuj Polskę przed niżem demograficznym i idź się pierdol.
Sam nie uratuje.
Jak się ich krótko nie trzyma jak na polach bawełny.
Bo kurwa -To jest rasizm.
To zapominają do czego służy trzonek od łopaty.
Bo kurwa -To jest rasizm.
To zapominają do czego służy trzonek od łopaty.
Ciekawe ile czarnych koni pcha ten cud techniki, że tak zapierdala?
Mi kiedyś instruktor powiedział ze z begami trzeba delikatnie, a nie machać tym jak trzonkiem od szufli. Już wiem co miał na myśli
a ja bambo szanuję. Zamiast siedzieć i ćpać/kraść czy co tam najczęściej w biedniejszych rejonach robią zrobił coś czego 90% sadoli by nie potrafiła. Czarny, a człowiek...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów