📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
majeńka napisał/a:
Trochę poczytałam, i wg. Wikipedii w Malmö jest 20-25% muzułmanów (skąd ta rozpiętość danych?), i są tam ciągle wielkie zamieszki.
O sytuacji tam opowiadał mi znajomy który mieszka w Sztokholmie (polak), ale to było parę lat temu.
A tu np. statystyki gwałtów na 100tyś mieszkańców, z Wikipedii (niestety legenda nie jest przetłumaczona):
Zwracam uwagę że skala pionowa jest wykładnicza; podział na pochodzenie jest taki jak można się domyślać.
Więcej dyskutować nie będę, bo nigdy tam nie byłam — ale jeśli z różnych źródeł słyszę diametralnie różne opisy, coś się tu nie zgadza.
Może jest ich tyle, nie wiem. Część z nich to na pewno Bośniacy, którzy trafili tam w wyniku wojny w Jugosławii. Ci akurat dobrze się zintegrowali, ale pewnie dlatego, że są z Europy.
Za to z tymi gwałtami trzeba uważać, bo ich liczba zaczęła rosnąć jak zaostrzyli definicję gwałtu. Dla przykładu, Julian Assange, ten od Wikileaks dostał zarzuty o gwałt i europejski list gończy, wybzykał kobietę bez kondoma, choć na samo bzykanko się zgadzała.
Prof_Dr_Wiktor_Traktor napisał/a:
Wyjaśni ktoś czy żydzi już tak zmanipulowali i zawładnęli Europa, że za palestyńską flagę aresztują ?
Oni już po wojnie świat opanowali. Widocznie za mało obozowali.
Może facet chciał po prostu nowe futerko dla żony?
Nie wiedziałem że potrafią być tacy agresywni?
Miałem do czynienia ze Szwedzką policją, zawinęli mnie na zakazie wyprzedzania dla ciężarówek 6.00-10.00 za Helsinborgiem, do tego coś tam wydmuchałem minimalnie ponad normę.
Ale byli bardzo mili/rozmowni, nawet fajnie nam się gadało o wszystkim (Może dlatego, że auto na Szwedzkich blachach) po czynnościach zostawili mnie w ciężarówce, prawko ze sobą zabrali (Po 2 tygodniach do domu odesłali) W sądzie skończyło się trzema miesiącami zakazu jazdy po Szwecji.
Miałem do czynienia ze Szwedzką policją, zawinęli mnie na zakazie wyprzedzania dla ciężarówek 6.00-10.00 za Helsinborgiem, do tego coś tam wydmuchałem minimalnie ponad normę.
Ale byli bardzo mili/rozmowni, nawet fajnie nam się gadało o wszystkim (Może dlatego, że auto na Szwedzkich blachach) po czynnościach zostawili mnie w ciężarówce, prawko ze sobą zabrali (Po 2 tygodniach do domu odesłali) W sądzie skończyło się trzema miesiącami zakazu jazdy po Szwecji.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów