📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pałować tą palestyńską zarazę.
Wyjaśni ktoś czy żydzi już tak zmanipulowali i zawładnęli Europa, że za palestyńską flagę aresztują ?
W Szwecji tez mają swój TVN , co im mówi co jest dla ich kraju najlepsze.
Teraz to sobie mogą w supe wsadzić te pałki, Szwecji już nie ma za późno.
n1ck.ee napisał/a:
Teraz to sobie mogą w supe wsadzić te pałki, Szwecji już nie ma za późno.
Nie zgodzę się z Tobą.
Naród to historia, która przez pokolenia kształtuje mentalność.
To ciągle gdzieś w społeczeństwie siedzi.
Poczytaj jacy kiedyś byli Szwedzi, Niemcy czy inne nacje, będziesz mógł sobie wyobrazić co się stanie jak zostanie przekroczona granica.
O czym Ty chłopie piszesz tam granicy już nie ma kolorowe gangi terroryzują ludność, brudackie dzieci dilują towarem bo wiedzą, że nie ma prawnego bata na nich, co drugi ma gnata. A to tylko wierzchołek góry lodowej.
edek_kotek napisał/a:
Tobie powinni wpierdolić,żydogówniarzu....
[ Dodano: 2024-10-15, 10:36 ]
Prof_Dr_Wiktor_Traktor napisał/a:
Wyjaśni ktoś czy żydzi już tak zmanipulowali i zawładnęli Europa, że za palestyńską flagę aresztują ?
Już dawno opanowali....milicja to tylko chłopcy na posyłki władzy żydowsko lewackiej...
wojtekpwse napisał/a:
O czym Ty chłopie piszesz tam granicy już nie ma kolorowe gangi terroryzują ludność, brudackie dzieci dilują towarem bo wiedzą, że nie ma prawnego bata na nich, co drugi ma gnata. A to tylko wierzchołek góry lodowej.
Znasz to z autopsi? Czy ci ksiundz opowiedział?
Wolna plastelina xD
Jebac jakieś glupie szmaty, kraj im zgwałcili a te z jakimiś flagami paletini popierdalaja
edek_kotek napisał/a:
Pałować to się powinno żydowskich manipulatorów i dzieciobójców. Palestyna też chuja warta ale Izrael to gorsze gówno.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów