📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Musi być przejebane jak komputer odlicza 15 sekund po których kierowca ma przejąć sterowanie (złapać za kierownice), a on śpi.
Wszystko pięknie, ładnie ale gorzej jak elektronika pierdzielnie jak kierowca utnie sobie drzemkę i zacznie się zakręt, za którym znajduje się przedszkole lub szkoła, wtedy mamy hard.
Radwan94 napisał/a:
Wszystko pięknie, ładnie ale gorzej jak elektronika pierdzielnie jak kierowca utnie sobie drzemkę i zacznie się zakręt, za którym znajduje się przedszkole lub szkoła, wtedy mamy hard.
Noi ?! Będziemy mieli więcej wstawek z tymi ciężarówkami na sadolu, big deal...
jakby nie patrzeć same korzyści
po czym kierowca na parkingu przejmuje kontrolę i parkuje tyłem patrząc w te mini lusterka. Jeśli faktycznie są tam lusterka poza sensorami/kamerami.
albo rucha tirówke
Jednak jestem przeciwny, oni mówią że to jest ekscytujące... jak dla mnie to jest nudne, kto nie lubi sam kierować autem i mieć nad nim pełną kontrolę? Sam skręcać bez żadnych przypomnień "Włącz kierunkowskaz" czy coś, bo kiedyś to się skończy tak że widząc wypadek przed sobą nawet skręcić nie będziesz mógł bo zapomniałeś o kierunku.
Elektronika tak! Sterowanie autem i robienie z kierowcy tylko pasażera - zdecydowanie nie!
Jednak jestem przeciwny, oni mówią że to jest ekscytujące... jak dla mnie to jest nudne, kto nie lubi sam kierować autem i mieć nad nim pełną kontrolę? Sam skręcać bez żadnych przypomnień "Włącz kierunkowskaz" czy coś, bo kiedyś to się skończy tak że widząc wypadek przed sobą nawet skręcić nie będziesz mógł bo zapomniałeś o kierunku.
Elektronika tak! Sterowanie autem i robienie z kierowcy tylko pasażera - zdecydowanie nie!
Skoro ten system jest na tak zaawansowanym poziomie, że kierowca może oddać pojazdowi całkowitą kontrolę nad kierownicą, to po co w ogóle kierowca?
Po chuj w ogóle ludzie? Zróbmy jakieś inteligentne roboty, które będą za nas żyły, a sami się pozabijajmy. Lata 90 proszę wróćcie...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów