Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Proin nibh augue, suscipit a, scelerisque sed, lacinia in, mi. Cras vel lorem. Etiam pellentesque aliquet tellus. Phasellus pharetra nulla ac diam. Quisque semper justo at risus.W sumie to zdjęcie dużo mówi o tych pseudopatriotycznych ciotach,
czterech na jednego
i ten numer 4, pedałek w rurkach który jak jest sam to pewnie zwiesza pizdę i uchodzi z niego cały patriotyzm
ale w grupie to bohatersko walczą z komuną
up. choćby i było ich 15 na 1 , to nie będzie się kod wybijał na obitych plecach mojego ojca w 76r. za obicie kodowaca zawsze i każdemu piwo
Ok, podziękuj ojcu za to że przyjął parę pał na plecy za moją wolność, chwała mu za to
I wytłumacz mi dla czego ty, stoisz po jednej stronie, ramie w ramie z komuszym prokuratorem towarzyszem Piotrowiczem,
Z posłem Krasulskim który za komuny strzelał do robotników w gdańsku, z Dudą który w stanie wojennym ochraniał budynek TVP
Nie masz z tym problemu z tym że kiedyś brali udział w represjonowaniu a dziś udają wielkich patriotów ?
Wierzysz w to że Piotrowicz będąc komuszym prokuratorem był, jak to sam powiedział "wrogo nastawiony do systemu"
Naprawdę wystarczy jedno słowo tych kurew żebyś bez chwili zastanowienia ujadał na ludzi takich jak Frasyniuk ?
daj sobie spokój, nie odpisuj tym prostakom,
mój też dostał pałami od ojców takich kutasów, teraz wyrośli potomkowie czerwonej hołoty
Ok, podziękuj ojcu za to że przyjął parę pał na plecy za moją wolność, chwała mu za to
I wytłumacz mi dla czego ty, stoisz po jednej stronie, ramie w ramie z komuszym prokuratorem towarzyszem Piotrowiczem,
Z posłem Krasulskim który za komuny strzelał do robotników w gdańsku, z Dudą który w stanie wojennym ochraniał budynek TVP
Nie masz z tym problemu z tym że kiedyś brali udział w represjonowaniu a dziś udają wielkich patriotów ?
Wierzysz w to że Piotrowicz będąc komuszym prokuratorem był, jak to sam powiedział "wrogo nastawiony do systemu"
Naprawdę wystarczy jedno słowo tych kurew żebyś bez chwili zastanowienia ujadał na ludzi takich jak Frasyniuk ?
Co? To ty najpierw wytłumacz w jaki sposób przeszedłeś z najeżdżania na kodowców do popierania pisu?
"Oto i on. Boski prototyp. Mutant, który nie wszedł do masowej produkcji. Zbyt pokrecony, by życ i zbyt rzadki, by umrzeć." - Hunter S. ThompsonJeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów