📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
W skrócie, mnóstwo pieprzenia po hamburgerowmu. Odkrycie roku, rtęć nie zwilża gąbki. Profit - 3 minuty życia zaoszczędzone na np. drapanie się po jajkach.
Czy tylko mi przypomniał się t-1000 z Terminatora?
Za odgapianie komentarzy zawsze chuj w dupę.Za gąbkę zanurzoną w rtęci zawsze piwo...
bardzo sadystyczne..
gompka nie nasionkła rtenciom, szok i niedowierzanie
gompka nie nasionkła rtenciom, szok i niedowierzanie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów