📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
johnnyy napisał/a:
Dużo pomaga gruba tapeta, wtedy nie widać czerwonego pyska ani worów pod oczami.Ostatnio mnie wkurwiło jak mi znajoma opowiadała jak jechała do pracy, korek jak chu nie wiadomo o co chodzi, koniec końcem okazało się że wszyscy dmuchają ale z tym wszyscy nie do końca. Nadeszła kolej koleżanki a oni zobaczyli że kobieta i nawet nie kazali jej dmuchać tylko jechać dalej. Nie wyobrażają sobie ile kobiet jeździ najebanych...
Ale megance na stare lata crash testa zrobiła, śmierć tu była bez szans. Po tylu latach dalej solidne 5*
Ktoś tu oszukał przeznaczenie. To cud, że tą głupia pizda nikogo nie zabiła.
kawasaka napisał/a:
Moje strony
Licznik zatrzymał się na 110 km/h.
Co wy macie z tym zatrzymaniem się licznika. To jest najglupszy mit jaki sie przetacza wśród ludzi, ani prokurator, ani sądy nie biorą pod uwagę stan licznika po kolizji. To jest wymysł jakiegoś wioskowego głupka że na ilu się zatrzyma licznik to tyle jechał.
Ja mam bardziej pytanie o sens tych barier którą skosiła. To chyba jedynie przeciw rowerzystom bo kiedyś kumpel dostawczym Iveco Daily tylnym zderzakiem zahaczył do wyrwał nawet nie czując że coś się za nim ciągnie. Przywiózł to na firmę pokazać - no dramat. Blacha niczym na konserwach. Będziecie mieć kiedyś okazję to podnieść - jak montują gdzieś koło was - sprawdźcie. To całe 10kg nie waży. I tutaj jak zawsze wychodzi niekompetencja urzędników bo to wszystko są bariery PARKINGOWE a nie drogowe/energochłonne. Wnioskując po ich montażu, kamerze itp - nie pierwszy raz wjechali ludziom do ogródka i w chałupę. Pewnie po długich miesiącach batalii wywalczyli barierę - urzędniki zaś jak zwykle "na odwal się" dla dupochronu zlecili ich montaż. Efekt: osobówka skosiła jak komosę na rowie - lepiej nie myśleć coby tam zrobił jaki bus ważący 3,5T w trakcie gołoledzi... Ludzie "sypialnię" mieli by za domem.
dżonyłojlker napisał/a:
Tak, coś takiego powinno dać radę
No i jeszcze najlepiej wieżyczkę strzelniczą, by zawczasu zneutralizować kierowcę kamikaze.
Skąd fota? nie kojarzę tego muru.
MarekJarek1 napisał/a:
W takim miejscu to jednak można by zainwestować w solidniejsze ogrodzenie.
Po co? Co jakiś czas ma nowe....
Ogrodzenie to postawili chyba na Ytongu bo poszło się jebać szybciej niż kartonowe obozowisko żuli
Przyjebała o równej 14:00:00
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów