Coś panowie potrzebujecie?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Coś panowie potrzebujecie?
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
lukpogromca napisał/a:
ty i twoja stara
Nie, temu typowy chodzilo o polaczkow na emigracji, że to robactwo
afrodyzjak napisał/a:
Ale to fejk. Zmontowane z dwu kamer. Tylnej i przedniej. Chyba że mi ktoś wytłumaczy jak miał zamocowaną tę kamerę, że również nagrał się widok znad głowy?
Kamerki 360 są na rynku od lat i nie kosztują wiele więcej od zwykłych kamer sportowych.
sprzęt DJ ski
znana platforma chinska proponuje: Ręczny wyrzutnia ognia pistolet strażacki MOKA SFX miotacz ognia Spray 3 metry do pokazu DJ Rock Show. Proponują nawet rodzaj wtyczki UK plug
znana platforma chinska proponuje: Ręczny wyrzutnia ognia pistolet strażacki MOKA SFX miotacz ognia Spray 3 metry do pokazu DJ Rock Show. Proponują nawet rodzaj wtyczki UK plug
Gres-83 napisał/a:
Już kurwa widzę twój pokaz charakteru, jak rozwalasz swojego passata a później jeszcze to tłumaczysz policji a tak ubezpieczycielowi. Pełno tu kozaków co by dosłownie świat zmienili ja pierdole
Rzecz najważniejsza. Nikt o zdrowym rozumie, nie poświęciłby swojego paska. Co jak co, ale czym później pojedziesz do kościoła w niedzielę
chorym napisał/a:
hahah jakie cioty jebane niespodziewali się gazu bo w UK jest zakazany i za użycie grozi minimum 6 miesięcy pozbawienia wolności, fajne prawo co Ale chociaż można ruchać nieletnie brytjki za paczkę fajek jak jest się muslimem bo policja się boi rozgłosu
To nie Gaz, to jest gel farb, legalny w uk. Ciężko zmywalna farba pod ciśnieniem.
farbgel.com/
chorym napisał/a:
hahah jakie cioty jebane niespodziewali się gazu bo w UK jest zakazany i za użycie grozi minimum 6 miesięcy pozbawienia wolności
No to fajnie, że go użył i wrzucił dowód w sieć.
@joti: Niczego mu nie brakło, jest po prostu zdrowy na umyśle w przeciwieństwie do Ciebie świrze z niskim IQ.
A najlepsze jest to ,że te "gangi" składają sie w 99% z młodych brytoli z cerą jasną jak wybielacz.
Tylko gazem ale chujnia, powinno się napierdalać do nich z klamki chociaż na gumowe kule albo kose im wjebać pod żebro jebanym małpom
Jebane kurwy do utylizacji. Mam nadzieję że rodakowi się nic nie stało. I zgadzam się z opisem filmu, muśliny ruchają nieletnie brytyjki i takich przypadków jest masa, ile 15-17 latek rodzi potem ciapate dzieci jeszcze...
To ci słynni uczeni kurcze
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów