📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
po tytule na tej stronie spodziewalem sie czegos na styl hard core anal double fist double foot fuck orgy... popraw sie albo
Oryginał tej piosenki mnie wkurwia, ale w ich wykonaniu da się znieść
@Gen.samozlo
Również uwielbiam tą piosenkę i podpinam się do uprzejmej prośby pani Chylińskiej
Również uwielbiam tą piosenkę i podpinam się do uprzejmej prośby pani Chylińskiej
remi1982 napisał/a:
@MultiSerdelek - otrzymał ostrzeżenie he he niby z jakiego kurwa powodu ?! Admini na tej stronie są dziwnie zjebani. Boże kurwa widzisz i nie grzmisz !!!
Bo użył słowa "proszę".. A to nie portal na takie rzeczy
kurwa kupilbym sobie taka azjatke zajebiste tylki maja
z chęcią bym wszedł w posiadanie takich dwóch na co dzień
Za "wypierdalaj" jest warn, a czy za "chuj ci w dupę za rozpowszechnianie tego gówna" też? Nieważne kto i jak to wykonuje, to wciąż jest gówno.
Bież
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
Gen.samozlo napisał/a:
Nie bież tego do siebie ale wolę już piosenkę Chylinskiej
Bież
wydaje mi się że nie co oznacza jedno......
wydaje mi się że nie co oznacza jedno......
Były by najpiękniejsze, gdyby miały po kutachu:) Prawdziwi sadole więdzą ocb ))
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów