📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Nie bież tego do siebie ale wolę już piosenkę Chylinskiej
Nie nadaje się na sadola. Przykro mi zapraszamy nastepnym razem
@MultiSerdelek - otrzymał ostrzeżenie he he niby z jakiego kurwa powodu ?! Admini na tej stronie są dziwnie zjebani. Boże kurwa widzisz i nie grzmisz !!!
Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado
"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
Myślę - wchodzę
a tutaj niespodzianka. Nie mniej jednak przyjemne Azjatki
Myślę - wchodzę
a tutaj niespodzianka. Nie mniej jednak przyjemne Azjatki
remi1982 napisał/a:
@MultiSerdelek - otrzymał ostrzeżenie he he niby z jakiego kurwa powodu ?! Admini na tej stronie są dziwnie zjebani. Boże kurwa widzisz i nie grzmisz !!!
Czytaj a będzie Ci dane:
sadistic.pl/zaostrzenie-kar-za-obrazanie-uzytkownikow-vt76102.htm
Żeby mi tam nawet sama najświętsza cipa na błonce grała to nie odpalę, wyjdź, włącz kamerkę, zabij się żyletką i napisz starym, żeby cię dali na harda, a jak się boisz to niech cię dadzą na handel przynajmniej.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
oj ja też. nawet kiedyś znalazłem jedną do pukania, ale wyskoczyć z tysiaka żeby zamoczyć w sajgonce, to mnie jeszcze nie stać.
sympatyczne co najmniej jak to
@up
Ten mały w okularach zrobił większą karierę i kasę w ciągu roku niż nasze rodzime gwiazdy przez wiele lat.
Ten mały w okularach zrobił większą karierę i kasę w ciągu roku niż nasze rodzime gwiazdy przez wiele lat.
Gdzie mój gangbang ja się pytam?
Jest tylko cover tego gówna
Jest tylko cover tego gówna
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów