a tupac to martwy czarnuch i chuj.
Kto normalny slucha rapu...???
Kto normalny słucha rapu i hip hopu...???
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Jak tego sie, kurwa slucha???
Ja jestem prawdziwym melomanem i eska gorąca 20 to prawdziwa muzyka, najlepsza.
Man nadzieję, że to żart.
Pozdrawiam.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Proin nibh augue, suscipit a, scelerisque sed, lacinia in, mi. Cras vel lorem. Etiam pellentesque aliquet tellus. Phasellus pharetra nulla ac diam. Quisque semper justo at risus.Raperzy chwalą się jakimi to nie są gangsterami, a potem płaczą jak ktoś nielegalnie ściąga ich muzykę z netu.
Ściąganiem czego?
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!Mój ekran się buja od kilku dni... znaczy sam ekran stoi równo i się nie rusza, tylko mi się wydaje, że się buja z lewej do prawej, giba... jak bym był na statku i akurat byłby sztorm. Nie wiem od czego to, może za dużo gram w Hotline Miami, tam cały czas się wszystko buja. Wkurwia mnie to niemożebnie. Do tego jestem jakiś osowiały, nieobecny, rozkojarzony...
Sprawdz sobie hormony - pewnie kobieciejesz...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów