oddałem ci 80zł
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
i wcale nie jestem za zalegizowaniem marihuaniny czy jak ta torba stara wymawia
@gepcio
jeżeli dla Ciebie świat używek kończy się na władku i maryśce to weź .... a nie włączaj się do debaty
@gepcio
jeżeli dla Ciebie świat używek kończy się na władku i maryśce to weź .... a nie włączaj się do debaty
@lofix1
gosciu w tym filmie mówi tylko o amfetamine i marihuanie nie ma mowy o innych używkach wiec nie zgrywaj ważniaka
gosciu w tym filmie mówi tylko o amfetamine i marihuanie nie ma mowy o innych używkach wiec nie zgrywaj ważniaka
Dobrze, że nie bawię się w to gówno. Na moim osiedlu niedawno zjebali nożami gościa o narkotyki.
AntyPejs napisał/a:
Dobrze, że nie bawię się w to gówno. Na moim osiedlu niedawno zjebali nożami gościa o narkotyki.
zajebali bo nie miał!
pilnuj się
Kurwa... Zalegalizujcie to nie będzie przestępczości...
Jak ktoś głupi to się zaćpa i debila mniej... Jak ktoś umie korzystać to będzie szczęśliwy i też będzie dobrze...
W sumie cały czas byłaby to działalność przestępcza, ale tutaj zamiast zorganizowanych grup "mafijnych", haracz zgarniałoby państwo...
Jak ktoś głupi to się zaćpa i debila mniej... Jak ktoś umie korzystać to będzie szczęśliwy i też będzie dobrze...
W sumie cały czas byłaby to działalność przestępcza, ale tutaj zamiast zorganizowanych grup "mafijnych", haracz zgarniałoby państwo...
Coliber napisał/a:
Czy ktoś ma może ten filmik (ten z komórki)?
Tak, prokuratura.
Nie ma za co.
matt63amg napisał/a:
a tam brutalnie, pamiętacie jak nie tak dawno temu, na hardzie potraktowali tych dwóch kolesi piłą mechaniczną w ramach rozliczeń ?
Daj link bo przeoczyłem
tak zróbcie nagonkę na Zioło pewnie pacany jebane, cwel pewnie z patologicznej rodziny jakiś tępy drechol ci wszyscy kurwa ćpaja co popadnie a później masz wielce poszkodowany ! I maryhuanina zła be itp jak sie nie ma to sie nie ćpa
Da ktoś linka do całego filmiku jak go leją?
Mi nie jest go szkoda, sam się pchał w to gówno to niech teraz płacze.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów