Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wpierdol mu się należy bo pewnie oni biorą większe ilości po jakieś 18zł za gram, więc wpierdol dostaliby jeszcze bardziej soczysty za brak rozliczenia od kolejnych karków.
Soczysty wpierdol spowodowany jest kolejnym możliwym rozjebem poza miastem od producenta i jego koksów którzy sprzedają im parę kilo miesięcznie po złotych 12. I tyle.
Tak jak na filmiku to bawi się gimbaza, czyli jpprawiejakdilerzy którzy są pokazywani w teleexpresie z saszetką 20 gram...
Tych których powinno się łapać zazwyczaj nie mają przy sobie żadnego towaru. Robią tylko wymianę paru kilo mając je przy sobie przez godzinę w skali miesiąca więc prawdopodobieństwo złapania ich jest chujowe. Mają zaufanych ludzi z którymi robią $ od lat...
Kurwa chyba książkę napiszę...
Daj link bo przeoczyłem
a proszę Cię bardzo
sadistic.pl/egzekucje-w-meksyku-vt115768.htm
myslalem ze go leja za jakis milionowy wałek a oni za 80 pln . żal...
do żalu zapomniałeś dodać "peel", gdyby im oddał pieniądze to by po nim nie skakali, a oddał tylko 80zł
Prawdopodobnie dziecko jp leżące wzięło od nich 10 gieta za 260 zł w kredo bo oczywiście nie pracuje nigdzie więc obraca tylko czyjąś kasą. Miało zrobić z tego sztuk ze 13, ale nie mogło się ogarnąć i wypaliło to wszystko, bo jest tępakiem. Poza tym prawdopodobnie te koksy wiedziały że to leszcz więc jeszcze mu zmieszali 5 gram z 5 majeranku.
Wpierdol mu się należy bo pewnie oni biorą większe ilości po jakieś 18zł za gram, więc wpierdol dostaliby jeszcze bardziej soczysty za brak rozliczenia od kolejnych karków.
Soczysty wpierdol spowodowany jest kolejnym możliwym rozjebem poza miastem od producenta i jego koksów którzy sprzedają im parę kilo miesięcznie po złotych 12. I tyle.
widze, że kolega z branży
to jak on bierze po 26 przy 10, z których namnoży 13 to po ile oddaje to dalej? po 35, za 0,8g
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów