📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
🔥
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tak to jest w swoim prywatnym ma się automatyczny ręczny
Upadliniec pewnie nie był świadomy istnienia hamulca postojowego. W końcu jedyne czym powoził w ojczyźnie to wóz zaprzęgnięty we własna żonę.
Ciekawe czy w takiej sytuacji kierowca dostaje mandat za niezastosowanie się do znaku STOP czy nie bo nie było go na pokładzie?
Niech się cieszy, że nikogo nie zabił
Niech się cieszy, że nikogo nie zabił
Kierowca zawodowy nie może się mylić, powiedział Sebuś do kogoś kto robi coś zawodowo z przeciwieństwie do niego. Wszyscy jesteśmy ludźmi i tylko umarłemu się nie zdarza.
Kierowca odjebał,to fakt. Ale nagrywający to zjeb i typowa patologia.
owiec_mf napisał/a:
Kierowca zawodowy nie może się mylić, powiedział Sebuś do kogoś kto robi coś zawodowo z przeciwieństwie do niego. Wszyscy jesteśmy ludźmi i tylko umarłemu się nie zdarza.
Dokładnie! Nie każdy nadaje się na kierowcę. Tam jest tyle urządzeń obsługiwanych ręcznie. Trzeba cały czas kombinować i myśleć, normalnie tyle zmiennych na bieżąco trzeba analizować, że żeby zostać takim kierowcą zawodowym to naprawdę trzeba mieć co najmniej jedno oko, rękę, nogę i znać ze dwa słowa po polsku. A tu kurwa śmieją się sebixy, a iść wyjebać 10k na egzamin po to by zarabiać najniższą krajową to ni ma komu!
Życzę wszystkim Sebixom możliwości wyjebania 10k na prawko i na zarabiania godnych pieniędzy, a nie tylko siedzenie w piwnicy i walenie konia, z myślami jak by to było, jakbym miał na prawdziwą kurwę za pieniądze, a nie tą Karynę, brzydką jak skarmazyn, której trzeba wycisnąć pryszcze z mordy przed wsadzeniem do otworu gębowego,.
Widziałem na żywo kierownik o szemranym kolorze skóry. Zostawił autobus bez ręcznego wyszedl na kiepa a autobus pojechał w chuj.
owiec_mf napisał/a:
Życzę wszystkim Sebixom możliwości wyjebania 10k na prawko i na zarabiania godnych pieniędzy, a nie tylko siedzenie w piwnicy i walenie konia, z myślami jak by to było, jakbym miał na prawdziwą kurwę za pieniądze, a nie tą Karynę, brzydką jak skarmazyn, której trzeba wycisnąć pryszcze z mordy przed wsadzeniem do otworu gębowego,.
O kurwa, ale debil Nam się trafił
"Śmieszny" na siłę...
jaki kurwa debil. więcej obcego ścierwa tu nasciagajmy to na pewno bedzie bezpieczniej.
Następny przystanek.....Twoja chata xd
Nagrywający z pięknym, polskim językiem literackim. Od razu słychać, że to obyty dżentelmen, potrafiący odnaleźć się w każdej sytuacji
Ale o co afera, że pod domem zaparkował? Przecież on tam mieszka😉
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów