📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Mam nadzieje, ze w tym wybuchu zginęło kilkanaście murzynów i osób lgbt niebinarnych.
wystarczy że doznali wstrząsu umysłowego...
Halman napisał/a:
wystarczy że doznali wstrząsu umysłowego...
To musiało być już dużo wcześniej. Zaraz po niedotlenieniu okołoporodowym.
Ameryka to Ameryka. Tam straż jest na miejscu, tuz przed zdarzeniem!
elim napisał/a:
Strażacy jednak mieli nosa żeby poczekać z gaszeniem.
Wcześniej nic się nie paliło to i nie było co gasić A tak na poważnie, to myślę że zgłoszenie było o ulatniającym się gazie. Strażacy rozwinęli węże na wszelki wypadek i czekali aż gazownia zamknie dopływ gazu i jego stężenie spadnie. Wtedy be weszli żeby sprawdzić co tam się stało i czy ktoś potrzebuje pomocy medycznej bo w USA standardowo strażacy robią też za ratowników medycznych
Chłopaki zawsze na czas a nawet przed czasem brawo dla straży pożarnej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów