[img:38afbce7ca]http://imagehost4.online-image-editor.com/oie_upload/images/411403610fi0rvOS/4114213rrE3IF6E.jpg[/img:38afbce7ca]Jak to jest mieć wyprany mózg i reagować tylko na hasła typu: "komuna", "gazeta wyborcza", "tvn", "tusk"...? Dokładnie w ten sam sposób psy reagują na polecenia.
Wyprany mózg ma raczej ten który wierzy ewidentnym łgarzom i historycznym manipulantom. Wyprany mózg ma ten, kto popiera osoby plujące na własny naród, popiera persony które szkalują Polskę i Polaków - wyprany mózg ma ten co przyklaskuje socjotechnicznym zabiegom wrogów polskości, których rodziny zwalczały podziemie antytotalitarne.
[img:38afbce7ca]http://imagehost4.online-image-editor.com/oie_upload/images/411403610fi0rvOS/4114213rrE3IF6E.jpg[/img:38afbce7ca]Płacz że gówno wyborcze, i tvn kłamią... Czytaj równie zakłamane i chujowe media, tak samo "tuningujące" rzeczywistość ale dla innej opcji politycznej.
Jesteście jebanymi lemingami, równie głupimi jak i czytelnicy gw.
Uprzedzając wasze odpowiedzi. Nie mam nawet telewizora, nie czytam gazet ani czasopism (poza branżowymi, w których nic nie ma o polityce). Jeśli już bardzo chce się dowiedzieć czegoś nt jakiegoś newsa, to przeglądam kilka różnych portali. Omijam zawsze największe gówna typu gw, tv trwam, tvn, nie mówiąc już o gównie typu nowyekran, oraz wszelki podobny syf śmierdzący demagogią.
Logika niektórych osób dziś:
Płacz że gówno wyborcze, i tvn kłamią... Czytaj równie zakłamane i chujowe media, "tuningujące" rzeczywistość ale dla innej opcji politycznej.
Jesteście jebanymi lemingami, tak samo jak i czytelnicy gw.
Uprzedzając wasze odpowiedzi. Nie mam nawet telewizora, nie czytam gazet ani czasopism (poza branżowymi, w których nic nie ma o polityce). Jeśli już bardzo chce się dowiedzieć czegoś nt jakiegoś newsa, to przeglądam kilka różnych portali. Omijam zawsze największe gówna typu gw, tv trwam, tvn i tym podobne gówno śmierdzące demagogią.
to powiedz mi proszę, skoro nie masz Tv, nie czytasz gazet ani czasopism i ogólnie stronisz od polityki to skąd kurwa wiesz co się dzieje w kraju i świecie? z czasopism branzowych? rozmów pod sklepem? I na czym sie opierasz w wypowiedziach skoro nie masz na ten temat zielonego pojęcia? Powtarzasz ślepo za innymi nie mając podstaw do własnej opinii.
I kto tu jest lemingiem?
Z pudelka kurwa
Odpowiedź jest zawarta w poprzednim poście, ale niektórzy chyba potrzebują wszystko wielkimi literami napisane.
Jeśli już bardzo chce się dowiedzieć czegoś nt jakiegoś newsa, to przeglądam kilka różnych portali.
Mam nadzieję, że nie muszę tłumaczyć dlaczego tak robię, i że to daje mi chodź namiastkę obiektywności? Wiem że trudno to zrozumieć niektórym, ale żadne media nie mówią prawdy.
Niektórzy ludzie po prostu nie radzą sobie z bardziej skomplikowanym tekstem. Być może to tłumaczy, dlaczego tylko bardzo proste, przepełnione demagogią media trafiają do takich ludzi. W końcu bardziej skomplikowany tekst przerasta ich możliwości. A prawdę bardzo ciężko ująć w jednym zdaniu. Dlatego drukuje się brednie, żeby szara masa się jarała.
Przecież wchodzi codziennie na sadistic.pl i tutaj otrzymuję Jedyną Słuszną Prawdę Polityczną głoszoną przez obiektywnych, wyedukowanych użytkowników!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów