Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ja mam ASB i na nic nie zamienię.
CCCO pozdrawia.
The man responsible for operating the Olympic Rings during last night’s Winter Olympics opening ceremony in Russia was found dead today.
According to local reports the body of Boris Avdeyev was found his hotel room early this morning with multiple stab wounds.
Cały artykuł tutaj:
dailycurrant.com/2014/02/08/man-responsible-for-olympic-ring-mishap-fo...
Dla mniej kumatych:
Gość który był odpowiedzialny za Olimpijskie Pierścienie został znaleziony martwy w swoim pokoju hotelowym. Został zadźgany.
Weź przeczytaj ten artykuł od deski do deski. A jak Ci mało to jeszcze komentarze
wlasnie udowodniles jak sie znasz.
Weź przeczytaj ten artykuł od deski do deski. A jak Ci mało to jeszcze komentarze
No nie mów, że nie brzmi prawdopodobnie
DFM,
niestety jestem zwolennikiem i posiadaczem samochodu innej marki, samochodami się zajmuje na co dzień i wiem jakie "cuda" audi potrafi sprawić właścicielow
pierdolenie, sam jeżdżę A4 z 2000 roku, diesel 1.9 ze sporawym przebiegiem, od 7 lat posiadania z tym samochodem nie było problemu, ewentualnie opony/filtry i ogólna eksploatacja.
Bo 1.9 TDI jest prosty w obsłudze jak cep, prawie nie do zajechania.
Były lipne silniki np. 2,0 TDI z nowszych szmelcwagenów i audi.
Były lipne silniki np. 2,0 TDI z nowszych szmelcwagenów i audi.
a nasz szanowny znawca, koneser, krytyk motoryzacji, a i zapewne spekulant na rynku kryptowalut to przepraszam czym jeździ?
Jeźdźę oczywiście samochodem. Niemiecka precyzja i hiszpański temperament naturalnie 1.9 TDI.
Czy aby jeszcze szczęśliwy posiadacz takiego silnika? Nich zgadnę, 2.0 TDI wyprodukowanego w latach 2005-2008? Tak, te silniki są zjebane, jeśli jeszcze Ci się nie rozpadł to zapewne zacznie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów