📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Popieram jest w tym cos. Baba sie pierdoli w glowie w tym XXI wieku. Jak sa przecietne albo ladne to mysla ze im wszystko wolno bo zaraz jakis napalony internetowy Don Juan grajacy w V lidze pilki noznej napisze do nich na Facebooku i odrazu kisiel w majtkach. Napierdalac tak zeby nie bylo widac innej rady nie ma.
napierdalać chujem po oczach żeby nie zaczęła patrzeć na kogoś innego
kocham rysunki tego typu zwykłe robione w paint a nie jakieś gówna typu pinata
kocham rysunki tego typu zwykłe robione w paint a nie jakieś gówna typu pinata
Cała prawda o kobietach - im gorzej je traktujesz, tym bardziej są zakochane... Znam z piździliard przykładów z zycia, że facet który bije, zdradza, pensję przepija i nigdy nie powiedział że kocha, jest wręcz ubóstwiany przez kobiety i kolejny piździliard takich, że jak facet kobietę szanuje, traktuje jak partnera i kocha, to kobitka go traktuje jak ostatnią szmatę. Zasłużone piwko!
mloodzian napisał/a:
Popieram jest w tym cos. Baba sie pierdoli w glowie w tym XXI wieku. Jak sa przecietne albo ladne to mysla ze im wszystko wolno bo zaraz jakis napalony internetowy Don Juan grajacy w V lidze pilki noznej napisze do nich na Facebooku i odrazu kisiel w majtkach. Napierdalac tak zeby nie bylo widac innej rady nie ma.
Bić po piętach, nie będzie widać
Potwierdzam o.O Mojej ex dałem raj na ziemi, przynajmniej się starałem. Zostawiła mnie dla dealera narkotyków ;o Teraz mam nową dziewczynę. Chodzę z nią chyba 1.5 tygodnia, jakoś tak. Widziałem ją 2x, obrażam ją, ignoruję i ogólnie zachowuję się jak cham. Ale jeden mój telefon i w ciągu 15 minut jest u mnie i robi co zechcę Tępe szmaty. Chcę widzieć moją ex którą naprawdę kochałem jak podjadę pod jej blok na motocyklu, a ten jej kochany dealerek będzie śćpany gdzieś leżał.
bloodwar - nie generalizuj. Znam pierdylion dziewczyn, które kochają i szanują tych normalnych facetów, ale do tego trzeba dorosnąć a nie poprzestać na rozwoju gimnazjalnym
Co kto lubi, przecież są kobiety które lubią być poniżane. Wiadomo, że takie damy nie będą szukały rycerza na białym koniu. Znajdzie sobie taka drugą połówkę w jakimś psycholu i będą tworzyli piękny, toksyczny sado-masochistyczny związek Jesteśmy na sadisticu ludzie, każdy pan i pani za generalizowanie dostaje tu ode mnie na wejściu penisem w policzek
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów