📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
"Nawet w grze koniec zawsze był taki sam." --- Ja nie wiem jak w to ty grałeś
„nawet w grze koniec zawsze był taki sam”
Że niby z każdy przejazd trzeba oddać część ubrania?
Najpierw był kapelusz, potem koszula - następny przejazd kończyłby bez gaci?
To na pewno było GTA, a nie rozbierany poker?
#była
Że niby z każdy przejazd trzeba oddać część ubrania?
Najpierw był kapelusz, potem koszula - następny przejazd kończyłby bez gaci?
To na pewno było GTA, a nie rozbierany poker?
#była
Za taki numer, za nim doprowadzą bydle do aresztu powinni wyłamywać ręce i łamać nogi.
Powinien wbiec do jakiegoś sklepu, narzucić bluzę i czapkę, spokojnie wyjść i wsiąść do innego samochodu
Autor napisał/a:
Za taki numer, za nim doprowadzą bydle do aresztu powinni wyłamywać ręce i łamać nogi.
Może nie połamią ale kilka kolanek w żeberka podczas glebowania na pewno wejdzie.
Tylko dwie gwiazdki, słabo.
Ładnie mu szło, kibicowałem mu do samego końca
Japierdole ujawniono gameplay z GTA 6 ale ten filmik jest zajebisty 10/10. Jeszcze ta wysoka jakość
Oczywista sprawa, że sprawiedliwy wyrok mu się należy. Ale co by nie mówić koleś realizował plan ucieczki modyfikując na bieżąco jak rasowy kryminalista. Zmiana fury, ucieczka po chodniku itd. Normalny człowiek nie wpadłby na połowę tych pomysłów. A na koniec ręce grzecznie do góry i pocałujcie misia w dupę.
O co tu chodzi? auta sobie stoją i czekają na niego, wystarczy wsiąść i już jadą. Do ostatniego wsiada z prawej strony, auto oczywiscie natychmiast rusza, po czym wysiada z lewej
kurwa a ja teraz nie mam auta, więc kurwa jezdze autobu...Co do do kurwy nędz...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów