Nie wiem czy jest sens coś pisać o tym, bo trzeba samemu to zobaczyć.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Miałem jakiś czas temu podobną sytuacje ale nie chciało mi się użerać z dwoma tępymi pizdami które jeszcze myślały że mają pierwszeństwo więc odpuściłem. Żałuje tego jak mało czego bo raz ze było by się z czego pośmiać bo kamerka była, dwa jak by zadzwoniły po straż miejską to jeszcze im mandat by dojebali i trzy co najważniejsze nie ustąpił bym głupim ludziom (a głupotę trzeba tępić)
Skoro to USA to prawo jazdy znalezione w happy meal
A nie którzy muszą cofać całymi zestawami z ruchomymi osiami.Ja pierdolę
Ale jakieś gówno dynda za lusterkiem +10 Koni.
wypowiem się, jestem ekspertem. Moja żona ma prawko od miesiąca, zdążyłem osiwieć i miałem zawał 4 razy... ale przynajmniej mogę się napić browara na siedzeniu pasażera największym problemem jest wykonanie kilku czynności równocześnie. Nie da się przecież zmienić biegu, spojrzeć w lusterko i zmienić pasa w tak krótkim czasie !!
Co tu dużo mówić. Zupełnie nie panuje nad samochodem.
Chyba żaden kierowca nie zmienia biegu na zakrętach znam nie jedna babę która to robi po co nie wie.
Tak swoją drogą to krawężnik też dobry. Weź tu teraz spierdol na bok np. przed karetką.
Cytat:
wypowiem się, jestem ekspertem. Moja żona ma prawko od miesiąca, zdążyłem osiwieć i miałem zawał 4 razy... ale przynajmniej mogę się napić browara na siedzeniu pasażera największym problemem jest wykonanie kilku czynności równocześnie. Nie da się przecież zmienić biegu, spojrzeć w lusterko i zmienić pasa w tak krótkim czasie !!
No to w końcu one mają podzielną uwagę czy nie? Non stop napierdalają, że facet tylko na jednej rzeczy skupiony, a one i dziecko bawią i obiad gotują i pranie wstawiają i jeszcze gałę listonoszowi opierdalają. To jak to jest nie potrafi spojrzeć w lusterko, zredukować bieg i zacząć wyprzedzać?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów