Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Spedalone ruchy i głosik wyjebany od trącania chujem w migdałki.
Tęczowa chorągiewka w dupę i marsz na paradę pederastów do Farszafki.
Abstrahując od przesłania: na chuj wam to bierzmowanie? I wszystkie te szamańskie obrzędy, po co? Czasem słyszę jak gość się pruje, że ksiądz to chuj, że taki i sraki... A potem idzie do kościoła, bierze kościelny ślub, chrzci dzieci i tak dalej. Sami utrzymujecie tych pazernych zboków w sutannach, po jaki chuj? Macie wyjebane na Kościół to go olejcie, nie bądźcie hipokrytami.
Ślub kościelny i zostanie chrzestnym bąbelka. Lepiej nie mieć to ogromne koszty odpadają.
Ja swojego księdza od bierzmowania spotkałem kiedyś jak wychodził z burdelu, do którego wpadliśmy z kumplami świętować 18tkę jednego z nich. Potem po kolejnej mszy, na spotkaniu kandydatów do bierzmowania było parę niezręcznych spojrzeń z jego strony, ale żadnych problemów z przystąpieniem do sakramentu nie mieliśmy. Do dziś mam z tego bekę
Widać był z posługą albo szatana wypędzał tudzież mierzył grzechy grzechomie4zem
Ja bym typa nawet do jedzenia nie dopuścił, a co dopiero do bierzmowania...
Ktoś kiedyś jego matkę dopuścił i się oszczeniła czymś takim.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów