📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Haha jak fajnie tym palcem pokazuje, że przecież on w górę strzelał
Oprawa muzyczna jest zajebista, do tego ta gra aktorska, wskazywanie palcem w górę... A na koniec holowanie postrzelonego do auta.
Dobre
Dobre
Chłop wykrwawił się w drodze. Nie opatrzyli kolegi co mnie nie dziwi. Po przyjeździe do szpitala stwierdzono zgon.
Strzał otrzymał w okolice serca
Strzał otrzymał w okolice serca
Zajebiste to jest
Tak mi się zboczenie zawodowe skojarzyło:
Zupełnie jak dziale IT. "ale ja tego nie klikałam, samo sie tak zrobiło! wybrałam co innego, myszka jest winna, komputer się pomylił!"
i format dysku, bo permanentnie zaszyfrowany.
Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
Zupełnie jak dziale IT. "ale ja tego nie klikałam, samo sie tak zrobiło! wybrałam co innego, myszka jest winna, komputer się pomylił!"
i format dysku, bo permanentnie zaszyfrowany.
UrlichUrwich napisał/a:
Ranny w swoim ostatnim słowie mógł odmówić wiezienia do szpitala przez kierowcę idiotę. Zauważcie, że to ten sam co strzelał!
w faweli nawet śmierć nie jest oczywista, ani prosta, musi być przy tym trochę dramy.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów