📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
limit szczęścia (albo pecha - zależy jak patrzeć) wykorzystany do końca życia
Kurwa która wyprzedza przed przejściem powinna mieć zabrane dożywotnio prawko
@up ta a idiota który planuje samobójstwo na pasach też powinien dożywotnio nie wiem co ...
Wełzew napisał/a:
@up ta a idiota który planuje samobójstwo na pasach też powinien dożywotnio nie wiem co ...
Z zaświatów nękać tego który wyprzedza.
Pralpunkt napisał/a:
Zgadzam się z Tobą, ale co by to zmieniło? Wiesz, że bez prawka też można prowadzić?!
Jobat bladzi!No prawie ubił suke
Salieri16000 napisał/a:
Zgadzam się z Tobą, ale co by to zmieniło? Wiesz, że bez prawka też można prowadzić?!
a wiesz że jak masz zakaz prowadzenia i cię zatrzymają dostaniesz z wolnej stopy od 5 do 20tyś zł kary
Ale trzeba przyznać, że reakcja dobra. Inna by się cofnęła prosto pod koła.
sciagaszmajtkidlaruskich napisał/a:
a wiesz że jak masz zakaz prowadzenia i cię zatrzymają dostaniesz z wolnej stopy od 5 do 20tyś zł kary
Ja za to wiem, że nie wiesz, co znaczy "z wolnej stopy". A kara za złamanie zakazu prowadzenia pojazdów to nie jakieś śmieszne grosze, tylko od 3 miesięcy do 5 lat.
Pralpunkt napisał/a:
kurwa co zalegalizowala takie przejsca powinna wisiec. Nigdzie nie ma tego gunwa tylko w yeabannej polandii
czodA13 napisał/a:
kurwa co zalegalizowala takie przejsca powinna wisiec. Nigdzie nie ma tego gunwa tylko w yeabannej polandii
Przecież to u sąsiadów zza wschodniej granicy
Z Ukrainy jesteś?
myśli , że jak auto na jednym pasie się zatrrzymało to na drugim też tak zrobi, zero kurwa wyobraźni wchodzi i nie patrzy co się dzieje i nie bronię kierowcy bo ten to w ogóle zachował się bardzo brzydko.
Dobra sarenka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów