Właśnie ta plama też jakaś taka mało realna. W ogóle tak przeanalizuj film. Dzieci same w domu, otwierają drzwi, wbija typ, który jest kulawy i idzie tak, jakby się opierał na złamanej nodze. Do tego napierdala dzieci tępym kawałkiem młotka do kotletów (mam podobny, do schabowych, prawie taki sam, nawet sprawdziłem czy mi ktoś nie zajebał), a po jednym jebnieciu czymś takim w łeb, zabiłby na miejscu. On jednak tłuczek kilka razy, po jakimś czasie pojawia się plama przy drzwiach.
Gościu znika, i zostawia dzieci. Jakieś to wszystko mało realne. Może taka patologia, ale to telewizory LCD tam już dodają do chipsów, a kamerki są w standardzie?
Raczej to wygląda na zmajstrowany fake, może dzieci są okładane plastikowym młotkiem a typ kuleje, żeby było strasznie i aby darły mordy.
Sam jesteś kurwa mało realny
finance.sina.cn/2023-07-21/detail-imzcmnht5136423.d.html?from=wap
Lekarz mi mówi że jestem ZDROWO pierdolnięty.Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów