📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
kulawiec napisał/a:
O kurwa, to najzabawniejsze, co zobaczyłem tutaj od bardzo dawna. Ten kulawy typ mógłby grać w horrorach, gówniaki darcie mordy pierwsza klasa.
Ale raczej ustawka z plastikowym toporkiem, bo zero krwi, pewnie na postrach aby dzieci nie wpuszczały nieznajomych.
Jak zero krwi, a plama w miejscu w którym dzieciak otwiera drzwi? Plama jak nic, to nie były ćwiczenia
Clistwood napisał/a:
Mięczak
Spierdalaj gówniarzu posprzątać pokój a nie pierdol w necie że patrzenie bez grymasu uczuć na krzywdę dzieci jest wyrazem męstwa bo nie jest. Jesteś cipą która się próbuje dowartościować w necie niczym więcej. W prawdziwym życiu to właśnie ty jesteś mięczak, miękka faja, falfus i nieudacznik.
Ale typ jakis ewidentnie slaby, przeciez tym mlotkiem/siekierka jakby dobrze sie zamachnal i uderzyl w glowe to tylko raz. On tylko tak jakby muskal.
ja pierdole, człowieku usuń to
Nic mnie na sadolu zbytnio nie rusza,.ale agresja na dzieci już tak. Te drugie zbyt małe żeby skumalo że trzeba uciekać. Na fejk nie wygląda,.więc mocny materiał
Tylko debile cieszą się z tego filmiku
BellaGrubaDupa napisał/a:
Tylko debile cieszą się z tego filmiku
Nieprawda to.
Na harda natychmiast! Chociaż z drugiej strony co tu się odjebalo ze nagle jakiś zwyrol chce wejść do mieszkania, w którym siedzą tylko małe dzieci… za bardzo płaczą żeby to była ustawka ku przestrodze.
7wporzondku napisał/a:
a plama w miejscu w którym dzieciak otwiera drzwi?
Właśnie ta plama też jakaś taka mało realna. W ogóle tak przeanalizuj film. Dzieci same w domu, otwierają drzwi, wbija typ, który jest kulawy i idzie tak, jakby się opierał na złamanej nodze. Do tego napierdala dzieci tępym kawałkiem młotka do kotletów (mam podobny, do schabowych, prawie taki sam, nawet sprawdziłem czy mi ktoś nie zajebał), a po jednym jebnieciu czymś takim w łeb, zabiłby na miejscu. On jednak tłuczek kilka razy, po jakimś czasie pojawia się plama przy drzwiach.
Gościu znika, i zostawia dzieci. Jakieś to wszystko mało realne. Może taka patologia, ale to telewizory LCD tam już dodają do chipsów, a kamerki są w standardzie?
Raczej to wygląda na zmajstrowany fake, może dzieci są okładane plastikowym młotkiem a typ kuleje, żeby było strasznie i aby darły mordy.
Coś mnie się wydaje że typ wpadł uregulować rachunki z tymi smarkulami.... wnioskuję tak dlatego bo patrząc na niego pewnie sobie zza ogrodzenia śmieszkowały....
Co to kurwa za jebany ukrainiec. Obdzierać takich kawałek skóry po kawałku na głównym rynku ku przestrodze, kurwa wynaturzona.
Black_Hole napisał/a:
ty kurwa pierdolony przegrywie zyciowy , to juz nie zwykle lajkowanie filmu u ciebie tylko twoja psychopatyczna chora mozgownica chcialaby to zobaczyc... ze tez taki robak jak ty oddycha tym samym co ja. Do pieca hutniczego z toba cwelu
Aleś kurwa delikatny. Na inne portale zapraszam. Materiał w sam raz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów