O kurwa, to najzabawniejsze, co zobaczyłem tutaj od bardzo dawna. Ten kulawy typ mógłby grać w horrorach, gówniaki darcie mordy pierwsza klasa.
Ale raczej ustawka z plastikowym toporkiem, bo zero krwi, pewnie na postrach aby dzieci nie wpuszczały nieznajomych.
Nie widzisz plamy krwi na podłodze dziecka przy drzwiach? Weź zrób światu przysługę i się z mostu spierdol zjebie.
elegancko rozjebał małe płaczące gówna, jak ja nienawidzę dzieci kurwa bym auswitz zrobił wyłącznie dla dzieci jakbym mógł
Też byłeś dzieckiem, a mentalnie jesteś nim nadal, więc śmiało daj dobry przykład i przystąp do utylizacji począwszy od siebie.
Głupie brudne cwele, życiowe niedojdy i niedojeby, społecznie nieakceptowalne odrzuty na których inni patrzą na codzień z pogardą, tak widzę i raczej się nie mylę, tych wszystkich twardzieli co tutaj heheszkują. Kurwo jebana jedna z drugą, zwyrodniały śmierdzący zatęchły stulejarzu, pokazałbym Ci taki sadistic, że swoje własne gnijące upierdolone kończyny przez miesiąc zastanawiał się jak złapać żeby z głodu wpierdolić
Nie zesraj się.
Jako ojciec, chyba najmocniejszy film do tej pory jaki tu od lat widziałem.... i żałuje że go widziałem...piątek mam rozjebany.
Masz tu trochę śmiesznych koków i piesków na rozluźnienie:
sadistic.pl/t/530577
sadistic.pl/t/522467
sadistic.pl/t/550713
A tu coś dla wszystkich przewrażliwionych, gdy będzie wam się chciało sikać, to użyjcie tego: sadistic.pl/t/129061
Jakaś słaba ta plama, i tym idący z wygiętą stopą też jest nierealny. Napierdziela też jakoś słabo, jedno uderzenie takim czymś w głowę i trup, więc albo jakaś ustawka, albo koleś naćpany czymś po uszy.
Weź zrób światu przysługę i się z mostu spierdol zjebie.
Rozumiem, że kręcą cię ciała po skokach z mostu, ale to już twój problem, nie mój. Może sobie wykup jakiś karnet w prosektorium czy coś.
Osoba decydującą się na taki akt przemocy, jest ostro popierdolona.
Ale on ma to gdzieś, bo jest popierdolony i nie rozumie, jakiego zła dokonał, albo rozumie ale jest popierdolony
Dobrze, że chiński system prawny nie pierdoli się w tańcu i dziadek zawiśnie. Może jeszcze koledzy z celi się nim zaopiekują i kolejny film z kulawym dziadkiem trafi na tą stronę.
założenie konta 2020
liczba komentarzy 6
liczba dodanych tematów 0
Przez 3 lata, cioto, nie nauczyłeś się, że w chinach to bez znaczenia, czyś młody czy stary, czyś chłop czy baba.
Jak dziad bierze w rękę młotek/siekiere to idzie odjebać swoją starą, albo właśnie wnuki - niekoniecznie swoje.
Jak młody bierze tasak, znaczy że idzie zajebać na środku ulicy swoją dziewczyne.
z 3 lat które. chłopcze, tutaj z nami jesteś, pamiętam przynajmniej 3-4 "ostre" filmiki z ChRL, gdzie ofiarami brutalnej napaści byli baaardzo małoletni.
Nawet ostatnio ktoś wrzucał kilka tamatów gdzie znecali się nad maluchami i 90% filmu to chinole.
ALE
skoro rusza cie filmik o osobach których nie znasz, nie widziałeś, nie masz żadnego związku emocjonalnego z nimi to jeżeli nie już, to za chwilę, będziesz biegał z torbą z mcdonald i uciekał przed SG by biednym uchodzcom, dać papu.
a, i coś pierdolicie o tym, że to jakiś włamywacz.
Znając chinczyków, a znajomość tą zbudowałem w 95% na sadolu, to ich dziadek jest a nie obca osoba
Drzwi wejściowe otwierające się poprzez przesunięcie w bok??
A co to kurwa star trek jakiś???
Skąd wiesz że to Chiny? Czy wszyscy skośni są z Chin? Pierdolony nieuku
Skąd wiesz że to Chiny? Czy wszyscy skośni są z Chin? Pierdolony nieuku
Masz w komentarzach link do artykułu - Chiny