📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
🔥
Traktor zagłady
- teraz popularne
ruddie napisał/a:
O proszę, o takiego sadistica nic nie robiłem - to jest film, a nie tiktokowe wysrywy
wg mnie to ustawka - zero krwi a dzieciak nie przeżył by trafienia siekierką
cavern69 napisał/a:
wg mnie to ustawka - zero krwi a dzieciak nie przeżył by trafienia siekierką
Jest krew jak jeszcze raz uderzył to pierwsze dziecko na końcu nagrania, więc raczej to nie jest ustawka
ma ktoś jakieś info... mam nadzieję, że ten typ dostanie fachowca od tortur i bardzo dobrą opiekę zdrowotną, żeby mógł konać w agonii jak najdłużej.
Kurwa co to ma do rzeczy, że nie ma dzieci, ja też nie mam ale mamy kręgosłup społeczny i sumienie, etc. Wracając, gościu do kurwa ewidentnie najgorszych tortur, sam mogę być katem zadając ze sztabem lekarzy by nie zszedł za szybko.
elegancko rozjebał małe płaczące gówna, jak ja nienawidzę dzieci kurwa bym auswitz zrobił wyłącznie dla dzieci jakbym mógł
Nie lubię dzieci, ale aż się zagotowałem. Mam nadzieję że kulawy zdechnie i będzie się odradzał ciągle i zdychał na nowo.
raistpol napisał/a:
Nawet ostatnio ktoś wrzucał kilka tamatów gdzie znecali się nad maluchami i 90% filmu to chinole.
To zwrócę tu uwagę na parę kwestii.
1) policja w Polsce ściga osobę która wrzuciła do Internetu nagranie z morderstwa i samobójstwa w Poznaniu
2) 20% WSZYSTKICH ludzi na Ziemii to Chińczycy
3) według różnych źródeł Chiny są najbardziej nadzorowanym elektronicznie krajem. Niektóre źródła podają, że samych tylko rządowych kamer na ulicach jest ponad 700mln, czyli 1 sztuka na każdych 2 Chińczyków
Tak więc, to że widzisz dużo filmików z Chińczykami nie oznacza, że dochodzi tam do takich wydarzeń częściej niż gdzie indziej.
raistpol napisał/a:
Znając chinczyków, a znajomość tą zbudowałem w 95% na sadolu, to ich dziadek jest a nie obca osoba
Chiny to konfucjanizm a konfucjanizm stawia rodzinę w centrum jako podstawową komórkę społeczną - też do zastanowienia
finance.sina.cn/2023-07-21/detail-imzcmnht5136423.d.html?from=wap
kurw3a racja takie cos na harda powino isc ja jebie dzien zjebany.... bozeee co za ludszie na tym swiecie sa
Lałem ze śmiechu z jego partactwa, dzieciak mu spierdolił, a wystarczyło trafić w łeb i myśli takie o ucieczce zostałyby wybite
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów