18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
🔥 Uważaj, on ma nóż! - teraz popularne
🔥 Traktor zagłady - teraz popularne
cavern69 2023-07-21, 8:32 1
ruddie napisał/a:

O proszę, o takiego sadistica nic nie robiłem - to jest film, a nie tiktokowe wysrywy

wg mnie to ustawka - zero krwi a dzieciak nie przeżył by trafienia siekierką
Zgłoś
alahu1 2023-07-21, 9:14 2
cavern69 napisał/a:

wg mnie to ustawka - zero krwi a dzieciak nie przeżył by trafienia siekierką

Jest krew jak jeszcze raz uderzył to pierwsze dziecko na końcu nagrania, więc raczej to nie jest ustawka
Zgłoś
SirMajkel 2023-07-21, 10:04 1
ma ktoś jakieś info... mam nadzieję, że ten typ dostanie fachowca od tortur i bardzo dobrą opiekę zdrowotną, żeby mógł konać w agonii jak najdłużej.

już raz mnie zaprosili.
Zgłoś
squach 2023-07-21, 10:29
Suczka_Stefana napisał/a:

Przegięcie, na harda z tym, nie spodziewałam się takiego filmiku tutaj i nie chciałam go widzieć. Widać, że nie masz dzieci.

Kurwa co to ma do rzeczy, że nie ma dzieci, ja też nie mam ale mamy kręgosłup społeczny i sumienie, etc. Wracając, gościu do kurwa ewidentnie najgorszych tortur, sam mogę być katem zadając ze sztabem lekarzy by nie zszedł za szybko.
Zgłoś
poliqon 2023-07-21, 11:02 2
elegancko rozjebał małe płaczące gówna, jak ja nienawidzę dzieci kurwa bym auswitz zrobił wyłącznie dla dzieci jakbym mógł
Zgłoś
r................s 2023-07-21, 11:08 2
dgfdfg napisał/a:

dla

ciebie powinni byli odjebać śmieciu

Zgłoś
loboxs 2023-07-21, 11:11
Ma ktoś informacje na temat tego zdarzenia?
Zgłoś
cerber14 2023-07-21, 11:33
Nie lubię dzieci, ale aż się zagotowałem. Mam nadzieję że kulawy zdechnie i będzie się odradzał ciągle i zdychał na nowo.
Zgłoś
Siriuz 2023-07-21, 11:38
raistpol napisał/a:

Nawet ostatnio ktoś wrzucał kilka tamatów gdzie znecali się nad maluchami i 90% filmu to chinole.

To zwrócę tu uwagę na parę kwestii.

1) policja w Polsce ściga osobę która wrzuciła do Internetu nagranie z morderstwa i samobójstwa w Poznaniu
2) 20% WSZYSTKICH ludzi na Ziemii to Chińczycy
3) według różnych źródeł Chiny są najbardziej nadzorowanym elektronicznie krajem. Niektóre źródła podają, że samych tylko rządowych kamer na ulicach jest ponad 700mln, czyli 1 sztuka na każdych 2 Chińczyków

Tak więc, to że widzisz dużo filmików z Chińczykami nie oznacza, że dochodzi tam do takich wydarzeń częściej niż gdzie indziej.

raistpol napisał/a:

Znając chinczyków, a znajomość tą zbudowałem w 95% na sadolu, to ich dziadek jest a nie obca osoba

Chiny to konfucjanizm a konfucjanizm stawia rodzinę w centrum jako podstawową komórkę społeczną - też do zastanowienia

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
Izlex 2023-07-21, 11:41 56
Dzieci przeżyły. Są leczone w szpitalu. Typ z siekierą to ich 60 letni sąsiad z którym ich rodzice mieli spór.

finance.sina.cn/2023-07-21/detail-imzcmnht5136423.d.html?from=wap
Zgłoś
Nagar1 2023-07-21, 11:47 1
kurw3a racja takie cos na harda powino isc ja jebie dzien zjebany.... bozeee co za ludszie na tym swiecie sa
Zgłoś
SantiagoDD 2023-07-21, 11:47
Lałem ze śmiechu z jego partactwa, dzieciak mu spierdolił, a wystarczyło trafić w łeb i myśli takie o ucieczce zostałyby wybite
Zgłoś
djgrabos 2023-07-21, 12:19 3
Po chuj ja to oglądam
Zgłoś
Paprotek 2023-07-21, 13:25 2
O chuj, nawet nie włączam, dzięki za komentarze.
Zgłoś
madrus666 2023-07-21, 14:29 4
Jako ojciec, chyba najmocniejszy film do tej pory jaki tu od lat widziałem.... i żałuje że go widziałem...piątek mam rozjebany.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów