18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Jim_Carrey 2023-07-20, 23:51
Szkoda że nie ma więcej info skąd ten cwel tam się wziął? Można tylko gdybac...
Zgłoś
dżonyłojlker 2023-07-20, 23:55 8
Mindfuck napisał/a:

Głupie brudne cwele, życiowe niedojdy i niedojeby, społecznie nieakceptowalne odrzuty na których inni patrzą na codzień z pogardą, tak widzę i raczej się nie mylę, tych wszystkich twardzieli co tutaj heheszkują. Kurwo jebana jedna z drugą, zwyrodniały śmierdzący zatęchły stulejarzu, pokazałbym Ci taki sadistic, że swoje własne gnijące upierdolone kończyny przez miesiąc zastanawiał się jak złapać żeby z głodu wpierdolić

Łap piwko Przebiłeś w tym temacie wszystkie sadolowe pizdy. Trochę tylko nie podoba mi się to, że znowu ktoś kpi sobie z naszego sadolowego kumpla (te gnijące i upierdolone kończyny to trochę nie na miejscu).

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
Sztruks 2023-07-21, 0:26 4
Suczka_Stefana napisał/a:

Przegięcie, na harda z tym, nie spodziewałam się takiego filmiku tutaj i nie chciałam go widzieć. Widać, że nie masz dzieci.

Co nas twoje kaszojady obchodzą?
Zgłoś
RozjechanyMurzaj 2023-07-21, 0:51
Hahah ja pierdole, co za pajac.
By się posłuchał Lincolna to by wiedział- "Daj mi sześć godzin na ścięcie drzewa a spędzę pierwsze cztery na ostrzeniu siekiery."
Zgłoś
Xevik20 2023-07-21, 1:19 1
Takie to złapać i tortury 24/7 + powoli pozbawiać palców, potem chuja kawałek po kawału. No tortury można różne wymyślić wystarczy być pojebanym. Szkoda, że taki zawód nie istnieje . Chętnie bym go wykonywał i torturował takie kurwy, ale myślę, że nie tylko ja byłbym chętny to robić.
Zgłoś
disko 2023-07-21, 1:20
Gość uciekł z Choroszczy.
Zgłoś
RsPrDol 2023-07-21, 2:37 1
Buddaa09 napisał/a:

Ło kurwa ja cie nie pierdole. Dzisiaj jest dzień kiedy straciłem już całkowicie szacunek do ludzkości.

Ty pojebie a wiesz co masz w avatarze?
Zgłoś
SzczerbatyKoń 2023-07-21, 2:51 1

Przegięcie, na harda z tym, nie spodziewałam się takiego filmiku tutaj i nie chciałam go widzieć. Widać, że nie masz dzieci.

co do tej wrzutki ma to ze wysrałaś gówniaka xd?

Mimo że filmik spierdolony i nigdy się takie coś wydarzyć nie powinno to jest akurat miejsce na takie zjebane nagrania, a ciebie najwyrazniej z kwejka przerzuciło przez przypadek skoro się tego tutaj nie spodziewałaś
Zgłoś
mazga50 2023-07-21, 3:40
motylekwbrzuchu napisał/a:

Widocznie jeden z uchodźców wsiadł nie w tego pociągu co trzeba i dotarł do kitaju.

Chińczyk zemścił się na swoim szefie. Jebany skurwiel.
Zgłoś
raistpol 2023-07-21, 4:45 5
JurnyB napisał/a:

Hahah zawsze mnie bawią takie komentarze

założenie konta 2020
liczba komentarzy 6
liczba dodanych tematów 0
Przez 3 lata, cioto, nie nauczyłeś się, że w chinach to bez znaczenia, czyś młody czy stary, czyś chłop czy baba.

Jak dziad bierze w rękę młotek/siekiere to idzie odjebać swoją starą, albo właśnie wnuki - niekoniecznie swoje.
Jak młody bierze tasak, znaczy że idzie zajebać na środku ulicy swoją dziewczyne.

z 3 lat które. chłopcze, tutaj z nami jesteś, pamiętam przynajmniej 3-4 "ostre" filmiki z ChRL, gdzie ofiarami brutalnej napaści byli baaardzo małoletni.

Nawet ostatnio ktoś wrzucał kilka tamatów gdzie znecali się nad maluchami i 90% filmu to chinole.

ALE
skoro rusza cie filmik o osobach których nie znasz, nie widziałeś, nie masz żadnego związku emocjonalnego z nimi to jeżeli nie już, to za chwilę, będziesz biegał z torbą z mcdonald i uciekał przed SG by biednym uchodzcom, dać papu.

a, i coś pierdolicie o tym, że to jakiś włamywacz.
Znając chinczyków, a znajomość tą zbudowałem w 95% na sadolu, to ich dziadek jest a nie obca osoba

Drzwi wejściowe otwierające się poprzez przesunięcie w bok??
A co to kurwa star trek jakiś???

i tak mnie jebie twoje zdanie
Zgłoś
JebacPis100procent 2023-07-21, 5:14 4
Muhahahhaa! Jaki płacz w komentarzach. Zapomnieliście na jakiej stronie się znajdujecie?
Zgłoś
Retsam 2023-07-21, 5:47 1
o kurwa pan koszmar XD
Zgłoś
dzymek123 2023-07-21, 7:47
Wygląda na sąsiada mieszkającego pod nimi. Wkurwił się bo mu dzieciaki sąsiadów po suficie biegały za głośno
Zgłoś
Bul_od_bytu 2023-07-21, 7:52 1
Dzień dziecka w chinach
Zgłoś
Olsen312 2023-07-21, 8:17 1

na harda bez kropli krwi? Dzieciaku
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów