Głupie brudne cwele, życiowe niedojdy i niedojeby, społecznie nieakceptowalne odrzuty na których inni patrzą na codzień z pogardą, tak widzę i raczej się nie mylę, tych wszystkich twardzieli co tutaj heheszkują. Kurwo jebana jedna z drugą, zwyrodniały śmierdzący zatęchły stulejarzu, pokazałbym Ci taki sadistic, że swoje własne gnijące upierdolone kończyny przez miesiąc zastanawiał się jak złapać żeby z głodu wpierdolić
Łap piwko Przebiłeś w tym temacie wszystkie sadolowe pizdy. Trochę tylko nie podoba mi się to, że znowu ktoś kpi sobie z naszego sadolowego kumpla (te gnijące i upierdolone kończyny to trochę nie na miejscu).
Ło kurwa ja cie nie pierdole. Dzisiaj jest dzień kiedy straciłem już całkowicie szacunek do ludzkości.
Ty pojebie a wiesz co masz w avatarze?
Przegięcie, na harda z tym, nie spodziewałam się takiego filmiku tutaj i nie chciałam go widzieć. Widać, że nie masz dzieci.
co do tej wrzutki ma to ze wysrałaś gówniaka xd?
Mimo że filmik spierdolony i nigdy się takie coś wydarzyć nie powinno to jest akurat miejsce na takie zjebane nagrania, a ciebie najwyrazniej z kwejka przerzuciło przez przypadek skoro się tego tutaj nie spodziewałaś
Widocznie jeden z uchodźców wsiadł nie w tego pociągu co trzeba i dotarł do kitaju.
Chińczyk zemścił się na swoim szefie. Jebany skurwiel.
Hahah zawsze mnie bawią takie komentarze
założenie konta 2020
liczba komentarzy 6
liczba dodanych tematów 0
Przez 3 lata, cioto, nie nauczyłeś się, że w chinach to bez znaczenia, czyś młody czy stary, czyś chłop czy baba.
Jak dziad bierze w rękę młotek/siekiere to idzie odjebać swoją starą, albo właśnie wnuki - niekoniecznie swoje.
Jak młody bierze tasak, znaczy że idzie zajebać na środku ulicy swoją dziewczyne.
z 3 lat które. chłopcze, tutaj z nami jesteś, pamiętam przynajmniej 3-4 "ostre" filmiki z ChRL, gdzie ofiarami brutalnej napaści byli baaardzo małoletni.
Nawet ostatnio ktoś wrzucał kilka tamatów gdzie znecali się nad maluchami i 90% filmu to chinole.
ALE
skoro rusza cie filmik o osobach których nie znasz, nie widziałeś, nie masz żadnego związku emocjonalnego z nimi to jeżeli nie już, to za chwilę, będziesz biegał z torbą z mcdonald i uciekał przed SG by biednym uchodzcom, dać papu.
a, i coś pierdolicie o tym, że to jakiś włamywacz.
Znając chinczyków, a znajomość tą zbudowałem w 95% na sadolu, to ich dziadek jest a nie obca osoba
Drzwi wejściowe otwierające się poprzez przesunięcie w bok??
A co to kurwa star trek jakiś???