📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie ma dźwięku, chujowo.
....a jak się nie ma kogo, ani czym to zostaje tylko nagrywać z ukrycia jak ta ciota
Takie zabawy w miejscach publicznych trzeba piętnować ale nagrywanie ludzi ktorzy chca sobie poświrowac np na łonie natury w ustronnym miejscu to czyste stulejarstwo.
Koleja stuleja dumna z siebie, ze nagrywa czyjes seksy.
Ja się kiedyś wybrałem z moją byłą na dziką plażę. Miejscówka zajebista i mało znana. Po krótkim wstępie oraz pobieżnej ocenie czy nikogo nie ma oprócz nas, przystąpiliśmy do meritum. Już w trakcie działań, spostrzegłem, że w odległości może 10 metrów, za krzakami widnieją dwie szczytówki od wędek. A że ciśnienie było spore, to postanowiłem kontynuować. Pan wędkarz jak skumał co jest grane, tylko na chwile wychylił głowę zza krzaków, po czym w całkowitym milczeniu dał porozumiewawczo znak "kciuk w górę" i nie wpierdalał się w nie swoje sprawy. Reasumując- jak sam nie ruchasz, to daj innym w spokoju sobie podupczyć .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów