18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
edek.bajzel 2018-03-31, 22:13
xv89
nagrywaj, zbieraj dokumentację, paragony, faktury, zapisuj kiedy byłeś w serwisie, zapamiętuj wszystko, weź kogoś jako wsparcie, weź świadka, telefonuj i zapisuj historię,
będziesz się odganiał, bo później będą chcieli w serwisie wylizać ci dupę
Zgłoś
x................9 2018-03-31, 22:43
edek.bajzel napisał/a:

xv89
nagrywaj, zbieraj dokumentację, paragony, faktury, zapisuj kiedy byłeś w serwisie, zapamiętuj wszystko, weź kogoś jako wsparcie, weź świadka, telefonuj i zapisuj historię,
będziesz się odganiał, bo później będą chcieli w serwisie wylizać ci dupę

We wtorek jadę do tych łajz im zawieźć świece, zobaczymy co powiedzą. Skoro targnęli się na wymienianie bez pytania, to będę żądać wymiany po cenach rynkowych.
Sam prowadzę firmę, więc mam świadomość, że niekiedy trzeba coś zrobić dodatkowo, ale przy wymianie świec wielkiej filozofii nie ma i gdybym został odpowiednio wcześnie poinformowany, to na pewno bym się na takie ceny nie zgadzał (tym bardziej, że gdzieś w skrzynce leży u mnie klucz dynamometryczny i przedłużka, więc problemy by nie było )
Zgłoś
edek.bajzel 2018-03-31, 23:27
xv89
obstawiam że masz kia, lub niemieckie auto,
szkoda że nie masz jakichkolwiek chodów w serwisie, byłoby o wiele łatwiej,
będę śledzić temat, napisz co i jak, również na priv
Zgłoś
j................a 2018-04-01, 0:41
1:26 odklepał
Zgłoś
tranzystor 2018-04-01, 1:52
Sosna84 napisał/a:

No właśnie jesteś typowym cebulakiem, który jak słyszy, że za wymianę ekranu w telefonie ma zapłacić 100zł, to zaczynasz pierdolić "panie, ale ja tę szybkę na alledrogo widziałem za dwadzieścia złotych!". To idź kurwa, kup sobie ją i sam wymień pedale.
Właśnie pierdolisz "w potrzebie potrzebują taniego rozwiązania". Kurwa! Jak czytam takich zjebów to mnie chuj strzela!
Pójdziesz do lekarza i mu powiesz "no wiem pan, żeby było tanio, to złamaną nogę proszę mi taśmą klejącą tylko opierdolić?
Myślisz że sprzęt i materiały do samej wymiany ekranów, digitizerów metodą OCA i LOCA kosztował kurwa dwa harnasie?
Chuj! Wiem że trzeba było zainwestować, ale masz kmiocie podejście typowego Wieśka który "u szwagra" olej w aucie wymieni za 20 zł zamiast za 50, a zużyty wypierdoli do śmietnika w baniaku po płynie do spryskiwaczy.

I się kurwa niektóre kmioty dziwią że u nas jest jak jest.

Jeśli kwota jest orientacyjnie ustalona z góry i klient się zgadza, to jak najbardziej w porządku. Ale jak "fachura" bez powiadomienia klienta wali cenę z dupy, to już jest przesada i zwykłe naciąganie.

Podstawowy problem jest taki, że większość tych "serwisów" laptopów i GSM to banda debili, którzy nawet porządnej stacji lutowniczej nie mają, o fachowej wiedzy nie wspomnę. Teraz to każdy, kto ma dostęp do Internetu i konta na różnych forach staje się fachowcem. Ile z tych "napraw" objęte jest jakąś gwarancją, lub choćby odpowiedzialnością? Zrobią, chwilę podziała i kolejny problem, to się zaczyna gadka, że "stara elektronika, to się sypie i nie da się naprawić".

edek.bajzel napisał/a:

xv89
obstawiam że masz kia, lub niemieckie auto,
szkoda że nie masz jakichkolwiek chodów w serwisie, byłoby o wiele łatwiej,
będę śledzić temat, napisz co i jak, również na priv

Zacznij czytać ze zrozumieniem. Napisał przecież wyraźnie:

xv89 napisał/a:

Właśnie przerabiam temat w ASO Seata...

Zgłoś
edek.bajzel 2018-04-01, 6:01
tranzystor
czy ktoś zapraszał ciebie do rozmowy, NIE, więc się nie wtrącaj
Zgłoś
Piotru70 2018-04-01, 15:47
Sosna84 napisał/a:

No właśnie jesteś typowym cebulakiem, który jak słyszy, że za wymianę ekranu w telefonie ma zapłacić 100zł, to zaczynasz pierdolić "panie, ale ja tę szybkę na alledrogo widziałem za dwadzieścia złotych!". To idź kurwa, kup sobie ją i sam wymień pedale.
Właśnie pierdolisz "w potrzebie potrzebują taniego rozwiązania". Kurwa! Jak czytam takich zjebów to mnie chuj strzela!
Pójdziesz do lekarza i mu powiesz "no wiem pan, żeby było tanio, to złamaną nogę proszę mi taśmą klejącą tylko opierdolić?
Myślisz że sprzęt i materiały do samej wymiany ekranów, digitizerów metodą OCA i LOCA kosztował kurwa dwa harnasie?
Chuj! Wiem że trzeba było zainwestować, ale masz kmiocie podejście typowego Wieśka który "u szwagra" olej w aucie wymieni za 20 zł zamiast za 50, a zużyty wypierdoli do śmietnika w baniaku po płynie do spryskiwaczy.

I się kurwa niektóre kmioty dziwią że u nas jest jak jest.

Dupa ci pęka bo powiedziałem ci prawdę. I nie wciskaj mi kitu teraz o jakiejś szybce z allegro bo jest tutaj mowa o ustalonej cenie i windowaniu jej przy odbiorze.
Zgłoś
Gigantus 2018-04-02, 11:36
Miesiąc temu miałem podobną sytuację.Oddałem lapka do serwisu żeby mi podłączyli dysk SDD i nagrali na niego Windowsa.Trzymali lapka 4 dni bo coś tam im nie pasowało.W końcu dostaje eske że komputer do odbioru.Jade uradowany bo 4 dni bez kompa to jak jakiś odwyk.Przyjeżdżam -koleś oddaje mi lapka i zapakowany SDD - "Nie udało się ani podłączyć SDD ani nagrać systemu, więc tylko 100zł".Rozumiem że roboczo godzina kosztuje ale miałem ochotę zrobić scenę jak z tego filmu,tylko co by to zmieniło..
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem