📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Między niszczeniem dziecka za pomocą bezstresowego wychowania, a topieniem go przy pomocy drabiny, jest jeszcze normalne wychowanie. Tak gdzieś po środku, podejrzewam.
janlew napisał/a:
Między niszczeniem dziecka za pomocą bezstresowego wychowania, a topieniem go przy pomocy drabiny, jest jeszcze normalne wychowanie. Tak gdzieś po środku, podejrzewam.
Co Ty pierdolisz, dziecko to trzeba zlać kablem od prodiża żeby się nauczyło. Mnie tak bili i wiem co moge, a co nie
Przeciąganie pod kilem - wersja chińska.
PS. Kurde... Pływa tam jakiś kajman, a ten nic...
PS. Kurde... Pływa tam jakiś kajman, a ten nic...
DavidYi napisał/a:
Co Ty pierdolisz, dziecko to trzeba zlać kablem od prodiża żeby się nauczyło. Mnie tak bili i wiem co moge, a co nie
I co możesz?
Noo.. to chyba lekcja wychowania prowadzona przez jakiś ośrodek wyższego szczebla
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Kolejny film z serii w zakamarkach patologii, zawsze zastanawiam się kim trzeba być, a w zasadzie czym, gdy podduszasz, podtapiasz itd. swojego dzieciaka, nagrywasz to i wrzucasz do sieci, po co taki chwast żyje w ogóle?
Wspaniałe dzieciństwo. Kiedyś będzie z wnuczkiem na kolanach siedział i opowiadał mu jak się z dziadkiem bawił (no chyba że się utopi to wtedy nie)
Dobrze że na końcu opisali całą tą sytuacje inaczej bym nie wiedział o co chodziło...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów