📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
amator na całego, nie tylko ze względu na kompresor, ale o malowaniu pistoletem również nie ma pojęcia.
Przypominam starą maksymę "jeżeli coś jest głupie a działa przestaje być głupie"
luki211 napisał/a:
amator na całego, nie tylko ze względu na kompresor, ale o malowaniu pistoletem również nie ma pojęcia.
Oswieć więc nas o mistrzu targania pędzla: co robi nie tak ?
zaraz odezwie się większa ilość ekspertów, którym jakby dać pędzel i puszke farby to chuja sobie odetną przez przypadek i nic nie pomalują... jakby byla apka w ajfonie to by se dali rade.
Ja podziwiam takich ludzi co z gówna potrafią bat ukręcić. To, że nie stać go na profesjonalny kompresor nie oznacza, że jest partaczem. Gdyby tylko dostał porządny sprzęt na pewno pomalowały auto lepiej od tych wszystkich ekspertów internetowych. Swoją drogą, żeby zrobić taki sprzęt trzeba mieć łeb na karku i jakaś wiedzę bo dzisiejsi samce alfa bez apki do tego czy tamtego nie podchodzą do tematu.
Fallout 5
masonski-cyklista napisał/a:
Przypominam starą maksymę "jeżeli coś jest głupie a działa przestaje być głupie"
.... szło to inaczej...
"Jeśli coś wygląda głupio ale działa to nie jest głupie"
Dzisiaj napisał/a:
zaraz odezwie się większa ilość ekspertów, którym jakby dać pędzel i puszke farby to chuja sobie odetną przez przypadek i nic nie pomalują... jakby byla apka w ajfonie to by se dali rade.
Jest taka aplikacja dulux gdzie możesz malować sobie ściany
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów