Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale przynajmniej ściągną buty
Akurat w tym przypadku nie wiem czy to dobrze ....
Ukraińcy są gorsi od ruskich. Wiem, ciężko wyobrazić sobie gorszych od ruskich, ale tak kurwa jest...
A od ruskich tylko gorsi ciapaci i hundusi oraz murzyni
Ukraińcy są gorsi od ruskich. Wiem, ciężko wyobrazić sobie gorszych od ruskich, ale tak kurwa jest...
Znasz jakiegoś ruska?
rusaki są inteligentni, ale propaganda wygrywa. Jakby polska była takim mocarstwem to bylibyśmy IDENTYCZNI, polacy niczym się nie różnią, są tak samo puści, egoistyczni i próbują wszystko samemu zrobić, kiedy wiadomo że w grupie siła. Tacy sami złodzieje i konfabulanci z poloków. Jedyne co nas różni, to pisownia liter Nic dziwnego że w ponad połowie naszym krajem żądzą ruskie, nikt wam tego nie przyzna, bo to trzeba od źródła się dowiadywać
rusaki są inteligentni, ale propaganda wygrywa. Jakby polska była takim mocarstwem to bylibyśmy IDENTYCZNI, polacy niczym się nie różnią, są tak samo puści, egoistyczni i próbują wszystko samemu zrobić, kiedy wiadomo że w grupie siła. Tacy sami złodzieje i konfabulanci z poloków. Jedyne co nas różni, to pisownia liter Nic dziwnego że w ponad połowie naszym krajem żądzą ruskie, nikt wam tego nie przyzna, bo to trzeba od źródła się dowiadywać
Пошел на хуй, потому что это бред
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów