📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kolejna opętana? To właśnie robi z kobietami równouprawnienie.
Szatan ja miota
Opętana Kamila ze strychu, na przepustce.
O jedną dawkę przypominajacą za dużo.
"Nigdy w życiu nie słyszałem żeby ktoś takie dźwięki wydawal".
Bo nigdy dobrze nie poruchales kolego
ra0mir napisał/a:
"Nigdy w życiu nie słyszałem żeby ktoś takie dźwięki wydawal".
exactly
Czyżby do Koszalin
Flaka robi swoje. Trzeba mieć nieźle najebane pod kopułą żeby brać takie gówno.
Widzę, że opętana Kamilka przewija się w komentarzach. Nie wiem czy to prawda, ale wyczytałem gdzieś w necie opinię o tej interwencji i ona na końcu podziękowała służbom za pomoc i przeprosiła za swoje zachowanie. A było ono spowodowane pomieszaniem leków psychotropowych z alkoholem. Dziewczyna przyjmuje leki, bo leczy się z ciężkiej depresji i średnio sobie radzi. Teraz z łatką opętanej wariatki łatwiej mieć nie będzie. Po ludzku mi jej szkoda.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów