📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Powinien rozpierdolić im te chate. Pojebana tradycja
Na ścianie głowa byka i strzelba. Więc byku stwierdził: "nie ma co, tu się nie pierdolą"
A ty @up się tak nie podniecaj. Tradycja rzecz święta. Ostatnio słyszałem w TokFm, podobnego obrońce zwierzątków. Jak ci źli Polacy mogą kupować żywe karpie, i mordować je na oczach dzieci. Zamiast kupić filet z karpia w Lidlu. Prawie się tam popłakał.
Swoją drogą pewnie nie wie że dla tych co mu pęnsje płacą, ryba na patelni to się ma jeszcze ruszać, a jak zarzyna się krowę to rytualnie co by się wykrwawiła w męczarniach. U Hiszpanerów krowa czy byk ma chociaż jakąś rozrywkę przed śmiercią.
A ty @up się tak nie podniecaj. Tradycja rzecz święta. Ostatnio słyszałem w TokFm, podobnego obrońce zwierzątków. Jak ci źli Polacy mogą kupować żywe karpie, i mordować je na oczach dzieci. Zamiast kupić filet z karpia w Lidlu. Prawie się tam popłakał.
Swoją drogą pewnie nie wie że dla tych co mu pęnsje płacą, ryba na patelni to się ma jeszcze ruszać, a jak zarzyna się krowę to rytualnie co by się wykrwawiła w męczarniach. U Hiszpanerów krowa czy byk ma chociaż jakąś rozrywkę przed śmiercią.
Tam to dopiero jest adrenalina haha
fajny piesek
Dobrze, że filmował, bo ubezpieczyciel mieszkaniowy za chuja by mu nie uwierzył...
To raczej gdzieś z Hiszpanii. Odważni w hooy żeby z bykami się po ulicach ganiać ale żeby szmatogłowych pogonić to już ani jednego.
Dziadkowi tez kiedyś zjebała Marcysia z obory ale weszła tylko do sieni naszczeście drzwi do izby były zamkniete bo miała cheć sie wjebac
Jesteś w miejscu kturego nie znasz ani też nie przypomina niczego co wcześniej widziałeś. Krwawisz i czujesz z tego powodu ból. Próbujesz uciec ale cię gonią. Jest strasznie głośno, nie wiesz co się dzieje. Tak właśnie czuje się byk.
@up a kto powiedział że byk znalazł się w złym miejscu
superfunfel napisał/a:
kturego
Proszę Cię...znajdź się w bibliotece, wypożycz sobie słownik ortograficzny i przeczytaj, jak się pisze słowo, ktÓre zacytowałem...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów