Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ale na pewno taki jednorazowy wybryk wszystkim żołnierzom na filmiku pozwolił na chwilę zapomnieć, że są tysiące kilometrów od rodzin i przyjaciół, oraz o tym, że możliwe, że do tych rodzin i przyjaciół nie wrócą
Ja każdemu z nich życze, żeby mu ujebało noge albo jaja, może sie kurwa w końcu nauczą myśleć i nie wybierać kariery w zabijaniu iinnych ludzi. Nie kocham turbanogłowych czy innych ciapatych, ale jak są u siebie to mnie chuj obchodzą, też mają rodziny i przyjaciół.
Chuj mnie strzela jak widze takie gloryfikowanie amerykancow, sa tak wytresowani, ze jakby dostali rozkaz inwazji na Polske, to by jebali do nas jak do całej reszty.
Kto Ci w ogóle w tym całym temacie gloryfikował amerykańców? Dla mnie mogliby oni być grekami, chińczykami czy chilijczykami, ale do licha są ludźmi. Tak samo jak Ty masz prawo narzekań na nich w tym temacie tak samo oni mają prawo odciąć się na chwilę od wszystkiego dookoła. Szczególnie jeśli wszędzie jest tylko zagrożenie, walka, strzały itp.
A karierę w zabijaniu ludzi to robią płatni zabójcy lub najemnicy, a nie żołnierze. To, że jakiś człowiek z ogromną władzą kazał wojsku wypełnić "misję pokojową" lub "stabilizacyjną" nie jest winą zwykłego żołnierza. Wykonanie tego rozkazu to jego praca. Tak samo wykonują rozkazy dotyczące ratowania ludzi podczas klęsk żywiołowych.
A żołnierze są szkoleni do zabijania, nie do ratowania ludzi podczas klęsk żywiołowych.
Ja każdemu z nich życze, żeby mu ujebało noge albo jaja, może sie kurwa w końcu nauczą myśleć i nie wybierać kariery w zabijaniu iinnych ludzi. Nie kocham turbanogłowych czy innych ciapatych, ale jak są u siebie to mnie chuj obchodzą, też mają rodziny i przyjaciół.
Chuj mnie strzela jak widze takie gloryfikowanie amerykancow, sa tak wytresowani, ze jakby dostali rozkaz inwazji na Polske, to by jebali do nas jak do całej reszty.
To bardzo ambitnie z Twojej strony. Znaczy że życzysz tak samo naszym żołnierzom z Polski, bo są w tych samych krajach na misjach i kurwa co? Mają zdychać bo nasi przypierdoleni politycy podejmują chujowe decyzje? Chłpoaki poszli służyć do wojska i chuj, większość z nich nie miała zbytnio wyjścia i mało kto chętnie naraża życie. Prawda jest taka że to biedni walczą w wojnach "grubasów"
To bardzo ambitnie z Twojej strony. Znaczy że życzysz tak samo naszym żołnierzom z Polski, bo są w tych samych krajach na misjach i kurwa co? Mają zdychać bo nasi przypierdoleni politycy podejmują chujowe decyzje? Chłpoaki poszli służyć do wojska i chuj, większość z nich nie miała zbytnio wyjścia i mało kto chętnie naraża życie. Prawda jest taka że to biedni walczą w wojnach "grubasów"
zawsze biedny będzie utrzymywał bogatego, bo biedny musi wziąć ochłapy za większą kasę bogatego.
zawsze będzie podział na biednych i bogatych
potrzebujących jak i żyjących nad stan
świat składa się z przeciwieństw
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów