📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
LegendarnyZiom napisał/a:
Dlaczego nie da? Wystarczy, że taka zrywka będzie domykać przepustnice, albo odcinać w jakiś sposób dopływ paliwa w zależności od rodzaju układu wtryskowego.
Ale to już bardziej skomplikowany układ gdzie musisz mieć oddzielne "awaryjne sterowanie" wtryskiem, sama zwykła zrywka nic nie da. Dorobienie takiej instalacji jest praktycznie nie opłacalne bo wiąże się z poważnym przebudowaniem - a to ma działać podczas wypadku gdzie może dojść do uszkodzenia elektroniki - czyli pojazda dla sadola
kurwa, jak masz moduł sterowania zapłonem, lokalizujesz mase i tam montujesz zrywke, schemat instalacji i tyle. w komarkach, wsk-ach tez sie to robilo aby pierwszy lepszy typ nie zajebał.
Pierwszy raz na oczy taki wypadek widze bez kity
Pierwszy raz na oczy taki wypadek widze bez kity
BrunerOvned napisał/a:
Mnie tam nie interesuje, że ktoś jest kupą (?) mięciutkiego mięsa. Są ludzie, którzy nie żrą czipsów, łażą na siłkę i biegają / jeżdżą (niepotrzebne skreślić). I są niemięciutcy.
Chciałeś być zajebisty i zabłysnąć sucharem, wybacz nie wyszło, Panie Kupo Mięciutkiego
Jaki jesteś twardy.
Imponujesz mi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów