📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Plecy = 18% całości ciała. 70% z 18% = 12,6% całego ciała. Od 15-20% jest poważne zagrożenie życia. No nieciekawie musiało wyglądać kolejnych kilka tygodni :/
Twardo. Zagotowały mi się jajka w lodówce.
Musicie uruść żeby to zrozumiećCytat:
Gdyby kózka nie skakała
To by nudne życie miała.
Twardo. Zagotowały mi się jajka w lodówce.
chciałeś być zajebisty i zabłysnąć sucharem, wybacz nie wyszło
Co do filmiku to kurwa szok i przestroga jednocześnie jaką krzywdę można sobie zrobić podczas durnej na pozór zabawy - ostatecznie jesteśmy jedynie kupą mięciutkiego mięska, które łatwo przypiec lub rozerwać
po przeczytaniu tytułu, myślałem, że to będzie kolejny filmik z ciapatymi.
Gdyby to bongman skakał to paliwo w baku by wyschło zanim skuter spadł by na ziemię
Tak się kończy brak rozumu - a przynajmniej nie przemyślenie skutków. Każdy szanujący się "offroadowiec" który chce pojeździć bardziej ekstremalnie wie że trzeba się zabezpieczyć. Niestety mało który producent quadów, crossów, skuterów śnieżnych i wodnych montuje zrywki. Zrywka ta, to po prostu "bezpiecznik" który jest zamontowany w pojeździe. Rider przypina sobie na zasadzie smyczy zrywkę do kurtki lub spodni - jak komu wygodniej. W momencie gdy spadnie z pojazdu wyciągnie zrywkę odcinając zapłon i gasząc silnik. Więc jakiekolwiek zablokowanie gazu nawet po wypadku od razu zostanie "zabezpieczone"
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów