📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mam nadzieję ze połamany w wielu miejscach a urazy wewnętrzne pozwolą mu zdechnąć w bólach
5 punktów za lot i 4 za upadki. Jak dla mnie brązowy medal.
Tacy ryzykanci - idioci, nie powinni podlegać pod możliwość opieki medycznej.
Jak widać to na piwa tez nie zasługują
Kłykcin_Kończysty napisał/a:
Tacy ryzykanci - idioci, nie powinni podlegać pod możliwość opieki medycznej.
Brązowe to on pewnie miał spodnie od nietrzymania zwieraczy po tym upadku
Ci wszyscy wyczynowcy, deskorolkarze i przygłupy skaczące na rowerze powinni płacić 100% za leczenie. Przez nich składki są wysokie i do specjalistów dopchać się nie można.
Halman napisał/a:
mam nadzieję ze połamany w wielu miejscach a urazy wewnętrzne pozwolą mu zdechnąć w bólach
Ale w sumie czemu? Coś złego jest w sporcie i ci przeszkadza?
mazga50 napisał/a:
Ci wszyscy wyczynowcy, deskorolkarze i przygłupy skaczące na rowerze powinni płacić 100% za leczenie. Przez nich składki są wysokie i do specjalistów dopchać się nie można.
No nie do końca. Z państwowego to co najwyżej ci uratują życie, posklejają cie jakotako, ale żeby sie wyleczyć i wrócić do pełnej sprawności to już zostaje ci prywatne działanie. Tacy ludzie co zajmuja sie tym zawodowo najczesciej maja dodatkowe ubezpieczenia.
Nie kumam hejtu na ludzi co uprawiaja jakis sport i zdarzy im sie wypadek, a nie czekaj... jak jakiś pedał kopiący skórzany wór na boisku złamie noge to wszyscy sie modlą o jego powrót do zdrowia bo przeca tam kurła wielke piniondze są grane.
Uwierzcie mi ze większe pieniadze państwo rocznie wydaje na leczenie nowego pokolenia leniwych ciot z przed komputera i telewizora niż sportowców. Skala tłustych niedołężnych ludzi w kraju jest coraz większa z roku na rok. Dofinansowania na leki typu insulima są pierdolne, ludzie nie zwracają uwagi na to co wpierdalają i później też latają po gastrologach itd.
Poświęćmy chwilę, żeby docenić wzorową pracę operatora
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów