Materiał własny z wczoraj na swojej drodze spotkałem sarnę tak jak wyżej widać, biegłem i się spłoszyła i na tych połamanych nogach chciała spie*dalać i ciągle spadała na pysk. Postanowiłem coś z tym zrobić więc (zrobiłem zdjęcie) zaczaiłem się skoczyłem jej na grzbiet i ukręciłem kark żeby się nie męczyła po czym zadzwoniłem po szwagra żeby przyjechał swoim kombi a dziś na obiad sarnina...a tak poważnie to słaby ze mnie sadol bo mnie ruszyło i zadzwoniłem na policje (sprzedałem sarnę..) oni po myśliwego niestety z braku czasu nie mogłem oglądać i przy okazji nagrać dla was egzekucji..
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Materiał własny z wczoraj na swojej drodze spotkałem sarnę tak jak wyżej widać, biegłem i się spłoszyła i na tych połamanych nogach chciała spie*dalać i ciągle spadała na pysk. Postanowiłem coś z tym zrobić więc (zrobiłem zdjęcie) zaczaiłem się skoczyłem jej na grzbiet i ukręciłem kark żeby się nie męczyła po czym zadzwoniłem po szwagra żeby przyjechał swoim kombi a dziś na obiad sarnina...a tak poważnie to słaby ze mnie sadol bo mnie ruszyło i zadzwoniłem na policje (sprzedałem sarnę..) oni po myśliwego niestety z braku czasu nie mogłem oglądać i przy okazji nagrać dla was egzekucji..
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Coś dziwnych macie policjantów/myśliwych. Przykładowo w Mikołowie jest pogotowie dla zwierząt gdzie trafiają takie sarenki i jeśli zwierzak jest rzeczywiście nieuleczalnie chory to zostaje uśpiony. Tutaj miała tylko złamane nogi więc chyba przesadzili.
postanowilem cos z tym zrobic wiec zrobilem zdjecie hahahah dobre
@SQT wiesz co no nie wiem co z nią zrobili zgłosiłem i tyle, ważne że mam własny materiał ! fuck yea!
nie no ale tekst "postanowiłem coś z tym zrobić więc zrobiłem zdjęcie" rozpierdala
jak spiepszała na kikutach to z kości pewnie sieczka więc po co ma się męczyć
@jakubczyk1985 i pewnie nie tylko przede mną uciekała tam na samym mięsie się trzymało wszystko
Przyjechał pan myśliwy, strzelił ją w łeb. Zadzwonił do znajomego weterynarza żeby zrobił badania na obecność wścieklizny. Jeśli wynik był w porządku, pan myśliwy i pan weterynarz wpierdalają dzisiaj pyszny obiadek.
Tak to się odbywa zazwyczaj
Tak to się odbywa zazwyczaj
SQT napisał/a:
Tutaj miała tylko złamane nogi więc chyba przesadzili.
Oj, nie przesadzaj. Policjant też sadol. Czekamy na materiał operacyjny policji!
Natura nie lubi marnotrawstwa - lepiej odstrzelić i zjeść niż uśpić i zutylizować. Więcej stresu by miała w drodze na humanitarne uśpienie niż przy szybkim strzale w serce.
Połamany beżowy czy murzyn to tam nic, ale na widok cierpiącego zwierzęcia serce me się kraje.
Gdy sarna połamie kulasy to po niej.
Gdy sarna połamie kulasy to po niej.
HAHAHAHAH lubię jak ktoś tak pisze, ładnie się uśmiałem na opisie. Smacznej sarninki i łap do wieczerzy browara!
Dobra, dobra. Nie napisałeś skąd te złamania, ale i tak wszyscy wiemy.
Pamiętajcie, miłośnicy przyrody: sarenka to nie krowa!
W czasie, hmmm... obcowania z naturą nie wolno kłaść się na nich całym ciężarem, Liga Ochrony Przyrody zaleca klasyczną pozycję na stojaka.
Pamiętajcie, miłośnicy przyrody: sarenka to nie krowa!
W czasie, hmmm... obcowania z naturą nie wolno kłaść się na nich całym ciężarem, Liga Ochrony Przyrody zaleca klasyczną pozycję na stojaka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów